Gorzki_Cukierek Napisano 13 Stycznia 2010 Napisano 13 Stycznia 2010 Znacie jakieś książki o Energii? Cytuj
Cadaveris Napisano 13 Stycznia 2010 Napisano 13 Stycznia 2010 Tak. Twoje własne Ciało - zachęcam do lektury i głębokiego rozmyślania nad każdą stroną tej " księgi " Pozdrawiam! Cytuj
Gorzki_Cukierek Napisano 15 Stycznia 2010 Autor Napisano 15 Stycznia 2010 pisząc to chciałam się dowiedzieć czegoś nowego a nie przeczytać to co wiem Cytuj
Cadaveris Napisano 15 Stycznia 2010 Napisano 15 Stycznia 2010 W takim razie wiesz wszystko co Ci potrzeba Cytuj
akwamaryna Napisano 15 Stycznia 2010 Napisano 15 Stycznia 2010 polecam (jeśli jeszcze nie znasz): Potęga energii wewnętrznej Stuart Wild; Odczytywanie aury Richard Webster; Diagnostyka karmiczna Marjan Ogorevc; Trening Energetyczny Alke Harald; wszystko o czakrach i energii kundalini; Cytuj
Gorzki_Cukierek Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Napisano 16 Stycznia 2010 Dziękuje Akwamaryna za pomoc Cytuj
Leforca Napisano 30 Kwietnia 2010 Napisano 30 Kwietnia 2010 Książki dla początkujących- Specjalnie nie polecam, ze względu na moralną podstawę serii- więcej tam rad o psychomanipulacji, ale pierwsza część może pomóc- Dymitr Wereszczagin- seria DEIR- część pierwsza wyzwolenie. No i piękna książka, dzięki której zaczęłam świadomie odczuwać, że jestem empatą: Anatomia duszy Caroline Myss- czakry, intuicyjne odczytywanie stanu zdrowia- połączenie kabały, sakramentów i energii czakr- bardzo pozytywna książka- świetna dla początkujących! Cytuj
lavis Napisano 30 Kwietnia 2010 Napisano 30 Kwietnia 2010 Piękne,jak dla mnie są książki ELI Nowalskiej "Świat Energii" Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 30 Kwietnia 2010 Napisano 30 Kwietnia 2010 Cukiereczku a o jakiej Ty chcesz się energii dowiedzieć? Bo amsz jeszcze miliony publikacji o Reiki, Potędze Umysłu czy Bioterapii LC zaś choc sam ksiażki omija z daleka to w tym wypadku sporo racji ma Cytuj
Chavakiah Discipuli Napisano 7 Maja 2010 Napisano 7 Maja 2010 Czy możecie polecić jakieś książki na temat uzdrawiania pranicznego? Pytam o nią, gdyż zastanawiam się, czy prawdziwym jest stwierdzenie, że można tego się nauczyć (stosunkowo) prosto samodzielnie? Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 7 Maja 2010 Napisano 7 Maja 2010 Ksiażki Choa Kok Sui. Poszukaj, Są tam 'Cuda uzdrawiania pranicznego" i inne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi