carmen210 Napisano 14 Stycznia 2010 Napisano 14 Stycznia 2010 Nie pamietam dokladnie tego snu poniewaz przewaznie jest ich kilka naraz.Wiem ze bylam w jakims pokoju i nagle uslyszalam ze ktos wszedl do domu.Poszlam sprawdzic i zobaczylam tam meza, zakrwawionego i skulonego,Nie chcial mi powiedziec co sie stalo.Ja odruchowo siegnelam po telefon, chcialam zadzwonic po znajoma ale nie moglam znalezc jej numeru, chcialam wezwac pogotowie ale mimo ze wbijalam numer ciagle nic nie moglam zrobic i wtedy pojawil sie motyw religijny.Wiem ze to jest glupie ale mialam wrazenie jakby ktos mowil mi ze bog przyszedl na swiat w zupelnie innym miejscu i teraz sa inni ludzie ktorzy zabijaja w imie tej zdradzonej tajemnicy.Jak juz pisalam zawsze snije mi sie duzo roznych sytuacji lub miejsc i najczesciej wcale nie sa to dobre sny.Prosze o pomoc.Dziekuje - Ewelina Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi