Skocz do zawartości

Wydarzenie

Ciastko08 - Klaudia G.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Hej:))

No to ja mam cos ciekawego dla Was:))

Co sie wydarzylo w nocy z dnia 11.10.2009 na 12.10.2009? Jakie byly moje odczucia.

(Jesli zle sformułowałam pytanie prosze o poprawienie mnie )

Odpowiedz dam jutro o 19:00

Pozdrawiam was cieplutko

Edytowane przez Ciastko08
Napisano

No to bede pierwsza :P

Co sie wydarzylo w nocy z 11.10 na 12.10

Glupiec

As Bulaw

Sad Ostateczny

Hm.. urodzilo sie dziecko ? Niekoniecznie Twoje, raczej kogos z rodziny.

Jakie byly odczucia Klaudii?

7 Kielichow

As Bulaw

Kochankowie

Mysle ze radosc, ale i jakas niepewnosc, to chyba dosc typowe uczucia w tej sytuacji.

Szczerze mowiac, przyszla mi na mysl jeszcze jedna mozliwosc zinterpretowania tych kart, ale ... Hm no w sumie to watpie, bys pisala o tym na forum ^ ^

Napisano
Glupiec

As Bulaw

Sad Ostateczny

a mi sie skojarzylo z:sex_na::sex_na::sex_na::sex_na::sex_na::sex_na: :lol:

Napisano

No wlasnie Lovely, mi rowniez sie skojarzylo z seksem, a moze nawet z pierwszym razem :D no ale ja nie wiem czy na forum bym sie z tego zwierzyla jeszcze z dokladna data :D

I wtedy odczucia by byly takie, ze to jakies spelnienie marzen moze, wkroczenie na taka jakby dorosla droge zycia.. No i Kochankowie by mowili sami za siebie :P

Napisano

zobaczymy czy sie spr:mruga:

bulawa poszla w ruch :lol:

ja tez o takich rzeczach raczej bym nie pisala, ba nawet ciezko mi o tym mowic tak normalnie z "byle znajoma":lol:chyba nie dzisiejsza jestem:lol:

Napisano

A no, zobaczymy :)

W sumie cwiczenie bylo zapowiedziane jako "ciekawe" to kto wie :lol::D

Napisano

as bulas to dla mnie sex:lol:

zobaczymy..szkoda ze jutro odp:lol:

Napisano

Hahahahahahahaha. Nie kochane, kompletnie nie to.

Ale podpowiem wam, ze jestescie bliziutko.

Ale z tym seksem to mnie przerazilyscie:D:D

Bliziutko, aczkolwiek nie w ta strone:P

Ok podpowiem.

Sprawy owszem jak najbardziej dotyczace dzieci i seksu, aaale raczej kobiece (nie to nie wtedy dostalam pierwszej owulacji xD)

Napisano

Kochana kompletnie nie w ta strone:P

Hmmm nie no nie moge Wam wiecej podpowiedziec. To bedzie za latwe:P

Napisano (edytowane)

Musze jeszcze raz zasiasc i sie naradzic ... Kurde no to jest najgorsze jak sie krazy blisko, ale nie mozna trafic w sedno :P

A moze po prostu wiadomosc o ciazy ? Ale w nocy ? :D Moze ktos zapamietal kiedy splodzil dziecko? :lol:

Nie no, dziewczyno, mysl <mowi sama do siebie>

Edytowane przez Agor-ia
Napisano

Kochana cos Ty sie tak tej ciazy uczepila?? haha. Pusc ja:)

Napisano

A nie wiem, bo jak powiedzialas ze narodziny nie w te strone, to probowalam w druga :lol: czasem jestem zbyt doslowna w mysleniu :D

Napisano

Co się wydarzyło As Kielichów 7 Kielichów Paź Kielichów Miłość duża, leżenie, marzenia jakieś, konfrontacja z rzeczywistością.. Spałaś u kogoś? Same kielichy, coś z uczuciami, może nocowałaś pilnując dziecka jakiegoś, jako opiekunka?? Albo z facetem spędziłaś noc? Albo jakaś impreza, popijawa w gronie ludzi

Odczucia Klaudii 6 Kielichów Umiarkowanie Rydwan Błogo i miło, fajniutko ale bez przesady, ten Rydwan to chyba energii Ci przybyło, coś ruszyło do przodu…

Może wyjechaliście gdzieś z facetem pod namiot czy gdzieś.. albo spędziłaś noc na jakiejś imprezie..

Nie wiem.

Napisano

Oj lezalam faktycznie. Ale nie z facetem, nie pilnowalam dziecka. Oooo mam idealna podpowiedz dla Was

ANATOMIA:)

Oj jeszcze bym dodala cos do tych uczuc:))

Napisano

Ej to cwiczenie mialo byc ciekawe, ale mnie przerasta, za dlugo nie mialam chlopa :lol: :lol: :lol:

Napisano

hahahahahahahahahaha jeszcze lepiej:):)

Oj Olcia Olcia.

Moze tak:

Uklad rozrodczy

Stół

I tyle. Koniec juz nic wiecej nie powiem:P

Napisano

Myslalam o wizycie u gina, no ale kuzwa to noc

Myslalam tez o zabawie w doktora :lol:

Lezalas na stole, nie z facetem i byla noc o_O

Mozg mi sie zlasowal :D

Napisano

Zaden porod. Pusccie go juz. Sam uklad rozrodczy. Jajniki te sprawy. I stół, ale nie taki w domu. OOOO Agoir-ia, byl i Pan Ginekolog!! Ale z wlasnej woli o 00:00 w nocy do niego nie poszlam:))

No ciekawie sie zaczyna robic:DD

Napisano

No właśnie, może jakieś badanie ginekologiczne? Tylko czemu w środku nocy?

Napisano

co sie wydarzylo tej nocy? 6 mieczy

miaals jakis zabieg chirurgiczny/operacje

Napisano

Oooo to ja juz zamilcze:) Ale powiem ze coraz blizej:)

Napisano

To pewnie pod narkoza albo znieczulenie, bo 7 Kielichów, albo leżenie po prostu..

Napisano

No ale sa jeszcze moje odczucia:D:D Nie zostawiajcie ich tak samych haha

Napisano

hm to 7 kielichow moze oznaczac te narkoze wlasnie, bylas uspiona... Bulawy to zywiol ognia - moze palacy bol ?

Napisano

ojojoj juz bym wam chetnie powiedziala:))

Napisano

Przepraszam, ale jak olkacool wypaliła z tą masturbacją oplułam monitor :lol: Jesteście niemożliwe, chyba aż rozłożę karty, bo czuję, że ciastko nie wytrzyma i zaraz poda odp :P

Napisano

nie szkodzi hahaha ja sama malo z krzesla nie spadlam hahaha

Napisano

Namanira jak mowilam o ptaku Krolowej Kielichow to tez oplulas monitor, chyba z Toba cos nie tak troche :lol:

Napisano

co sie wydarzyło

cesarz-2 buław-kochankowie

rozstalas sie z facetem,ktores z was o tym zdecydowalo,moze ktos zdradził

odczucia

paz mieczy-krol kielichów

pozostał zal i wspomnienia ,ogladanie sie w stecz,rozpamietywanie

Napisano

O Aniu z uczuciami bliziutko, ale jeszcze bym cos dodala, a z facetem to sie rozstalam 2 tygodnie wstecz:P

Napisano

Ok kobietki ja was tutaj niestety musze zostawic. Hahaha nie ide sie masturbowac hahahahaha. Dobrej nocki.

A nawiasem, jestem bardzo mile zaskoczona tym jak juz daleko zaszlyscie i jak bliziutko jestescie.

Dooobranoc:*:))

Napisano

a moze to poprostu byl wyjazd na który sie nie moglaś dosc długo zdecydować,mi sie zdaje że tu chodzi o jakas decyzje...

Napisano

Co się stało? pustelnik, głupiec

Jakie odczucia? najwyższa kapłanka, cesarzowa

Same AW ulalala

Szczerze to ja nie wiem...włączyłyście mi taką głupawkę, że miała wizję ciastka bawiącego się z dzieckiem w chowanego, która przez nieuwagę wpada na stół, dostaje rogiem w okolice ginekologiczne. Leje się krew, ona panikuje, że coś się stało i będzie wskutek tego bezpłodna i dzwoni po ginekologa :lol:

Nie no, wycofuję się...naprawdę nie mogę po Waszym wypocinach :haha: Jak się uspokoję to pomyślę :P

• Lubię to! 1
Napisano

3 kawy, przesadziłam :lol:

Naprawdę mam kompletną pustkę a jak się skupiam to mam przez Was takie wizje hehe

Napisano

A moze trafila "na stol" przez jakies zaniedbanie - cos ja bolalo ale sobie zignorowala a potem nagle uderzylo... Moze bedzie miec jakies problemy z plodnoscia - chociaz od ciazy mialam sie odczepic :D

• Lubię to! 1
Napisano
Co się stało? pustelnik, głupiec

Jakie odczucia? najwyższa kapłanka, cesarzowa

Same AW ulalala

Szczerze to ja nie wiem...włączyłyście mi taką głupawkę, że miała wizję ciastka bawiącego się z dzieckiem w chowanego, która przez nieuwagę wpada na stół, dostaje rogiem w okolice ginekologiczne. Leje się krew, ona panikuje, że coś się stało i będzie wskutek tego bezpłodna i dzwoni po ginekologa :lol:

Nie no, wycofuję się...naprawdę nie mogę po Waszym wypocinach :haha: Jak się uspokoję to pomyślę :P

Hahahaha no ciekawa ta Twoja wizja hahaha

Napisano
A moze trafila "na stol" przez jakies zaniedbanie - cos ja bolalo ale sobie zignorowala a potem nagle uderzylo... Moze bedzie miec jakies problemy z plodnoscia - chociaz od ciazy mialam sie odczepic :D

No od ciazy tak. Ale kto powiedzial ze od plodnosci hmm

Napisano

Dziewczyny, złóżcie wszystko do kupy!

Z ciekawości wypisałam na kartce wszystkie podpowiedzi, które dała ciastko + wyeliminowałam to co wykluczyła.

Do tego komentarze do Waszych uwag (niektóre b. ważne!) i chyba już wiem.

Aż mi szkoda, że nie mogę kart położyć. Trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na odpowiedź!

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

No to jesli plodnosc nie jest w czarnej strefie to mozliwe problemy z nia, moze ktorys z jajnikow zostal usuniety ?

Nie wiem czy strona Namaniry stawia karty odwrocone, bo Kaplanka i Cesarzowa ... to moze nawet zupelna bezplodnosc.

Zwlaszcza, ze mi i Nami wyszla karta Glupca u mnie w towarzystwie Diabla u Nam Pustelnik..

Rzeczywiscie sporo Arkan W, to dosc powazna sprawa mi sie wydaje

Edytowane przez Agor-ia
Napisano

a moze to było badanie USG przez jakies zapalenie-nerek naprzykład?albo wyrostka

Napisano

Kochane jeszcze tylko 1.5 h i Wam powiem. Ale mnie zaskakujecie:D:D

Napisano

halooo ale co z tymi odczuciami:P

Napisano

Jesli mialabym przewalcowac jeszcze raz swoje karty w takim troche innym swietle to podejscie emocjonalne, raczej nie pozytywne... Pograzalas sie we wlasnych myslach, ogladalas sie za czyms, co jest daleko od Ciebie, nieosiagalne - ale upragnione. Moze poczulas koniecznosc podjecia jakiegos dzialania, dokonania wyboru, stanelas na rozdrozu ?

Napisano (edytowane)

hm upragnione? Z jednej strony tak, bo jak na to spojrzec to przeszkadzalo mi to, uwieralo wrecz powiem :D:D Koniecznosc podjecia dzialania? Owszem jak najbardzej musialam, i to w trybie natychmastowym:P

Ale jeszcze jedno take BARDZO WAZNE uczucie. Najwazniejsze:)

Edytowane przez Ciastko08
Skleroza:))
Napisano

moze uczucie zamkniecia w sobie,odizolowania....?odpowiedz już...chyba wszyscy sie dopisali

Napisano

Przepraszam, ale poczekam jeszcze to 30 minut. Nam miala sie dopisac:)) Obiecuje, ze za 30 minut bedzie odpowiedz:)

Napisano

Co się wydarzyło As Kielichów 7 Kielichów Paź Kielichów

As Kielichów u Chrzanowskiej, to coś z narządami płciowymi, ewentualnie cewka moczowa.. Jakieś zakażenie, uszkodzenie itp 7 Kielichów to leżenie po prostu np na stole, a pazik to Ty i Twoje silne emocje... młodziutka i wystraszona trochę...

Odczucia Klaudii 6 Kielichów Umiarkowanie Rydwan

6 Kielichów to generalnie przeszłość, wspominałaś coś, bo może nie dopilnowałaś czegoś? Albo jakaś sprawa genetyczna (raz mi tak wypadło) W każdym razie, musiałaś czemuś stawić czoła i nie było to takie proste...Umiarkowanie okazało się, że nie jest tak źle i uspokoiło Cię to nieco.. Rydwan - wyzdrowienie w rezultacie i radość Twoja. Stanęłaś na nogi i wszystko skończyło się dobrze...

• Lubię to! 1
Napisano

No to zaczynyamy:D:D

Wiec nawet nie wiecie jak mile mnie zaskoczylyscie.

Otoz z 11.10.2009 na 12.10.2009 przeszlam operacje na usuniecie prawego jajniaka oraz wyrostka robaczkowego. Byla to sprawa ginekologiczna (jajnik) z tego powodu wyszedl Wam ginekolog:) Bylam operowana pod narkoza:) Byl to faktycznie piekacy bol:) Faktycznie zaniedbalam to gdyz najpierw mialam torbielke, ale ja zignorowalam. Co do tej plodnosci to racja okazalo sie ze bedzie ciezko w moim przypadku zostac mamusia:)

Moje odczucia- Strasznie sie balam, ale i juz nie moglam sie doczekac kiedy w koncu mi to wytna. A gdy wycieli faktycznie czulam sie przeszczesliwa

Tak wiec gratuluje Wam wszystkim:brawa::brawa::brawa::brawa::brawa::brawa::brawa::brawa::brawa::brawa::brawa:

Napisano

Noo to calkiem niezle :D Nauka nie idzie w las hehe :D

Wprawdzie najpierw trzeba sie bylo pozbyc mysli o seksie, ale potem poszlo lepiej :D

Napisano
trzeba sie bylo pozbyc mysli o seksie,

u mnie z tym byloby ciezko:lol:

Napisano

Ale od samego poczatku cos tam Wam wyszlo, no ale z tym seksem to juz wogole hahaha plus ta masturbacja hahaha

Napisano
Dziewczyny, złóżcie wszystko do kupy!

Z ciekawości wypisałam na kartce wszystkie podpowiedzi, które dała ciastko + wyeliminowałam to co wykluczyła.

Do tego komentarze do Waszych uwag (niektóre b. ważne!) i chyba już wiem.

Aż mi szkoda, że nie mogę kart położyć. Trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na odpowiedź!

No a Ty jak myslalas? Jak podzialala Twoja wyobraznia? heh

Napisano

ostatnio zrobilam sie bardzo'zboczona":lol:

w moim wieku to chyba normalka:lol:

Napisano

Hahaha czyzby moje cwiczenie bylo przyczyna waszych kosmatych mysli hahaha

Napisano

Ciastko, po prostu ten Diabel na samym poczatku jeszcze przy sprzyjajacych kartach spowodowal u mnie diabelskie mysli :D

Ale przynajmniej tematy dosc bliskie byly, ja z kartami jestem jeszcze daleko w polu, to ciezko sie wcelowac w sedno sprawy od razu :P

Lovely, ja jestem zboczona z natury chyba :lol: oj My erodziewuszki :D

Napisano

haha no ale powiem szczerze ze od samego poczatku krazylyscie krazylyscie, no ale sie udalo:)))

Napisano
Lovely, ja jestem zboczona z natury chyba

dobrze wiedziec ze nie tylko ja a juz sie martwilam:lol:

Napisano

Eh, a ja nie wiem...jakoś do kart głowy nie mam :/

Ale wam :brawa:

PS

Talia do mnie leci, tzn listonosz ją niesie :D