Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

jaki rodzaj muzyki lubie sluchac?

dosc latwe cw wiec z pewnoscia wam sie uda, jak zawsze:ok_na:

odp jutro wieczorkiem

Edytowane przez mergajte
Napisano

rydwan

mocnej szybkiej ,rokowej-takirj przy której dobrze sie tańczy-moze masz jakiegos wokaliste ulubionego z długimi włosami:_oczko:

Napisano

Swiat

7 mieczy

Rydwan

Muzyka bardziej zagraniczna niz polska, powszechnie znana. Dobra do zabawy, energiczna, taneczna. Kurde, nie znam sie na tej muzyce :lol: Cos jak pop i r&b i cos co sobie leci w klubach ? :D

A tu sie okaze, ze Lovely czuje bluesa... :lol:

Napisano

rycerz mieczy, 2 mieczy, głupiec

Rycerz mieczy to dla mnie coś tanecznego, może ostrego? Ale bardziej ten ruch mi się kojarzy.

2 mieczy...jakoś z muzyką bez słów, więc chyba coś elektronicznego...albo nie przywiązujesz uwagi do tekstu.

Głupiec...cóż, może muzyka uznawana powszechnie za "niezbyt ambitną", "radiowa" - tzn coś co akurat jest na topie i po prostu wpada w ucho.

Napisano

Diabeł As Mieczy Paź Mieczy

Lubisz głośną muzykę, chyba lubisz słuchać muzyki w klubach, bo ten Diabeł ma trąbę i jest z ludźmi, czyli z kimś jest Ci fajniej niż jak słuchasz w samotności, albo np. słuchawki na uszach lubisz. Jeżeli Diabeł, to może jakaś mroczna muzyka, albo zespół, co ma videoklipy odjechane, jak nie z tego świata, albo Manson mi się kojarzy. As Mieczy, coś ostrego, nie żadna popowa sieczka, może coś co pobudza cię i Twój umysł. Ostatnia karta z aerobikiem mi się kojarzy i muzyką typowo do tańczenia, poruszania się :_ostr:

Generalnie muzyka słuchana "w drodze" , może np nie rozstajesz się z mp3, albo jak jeździsz samochodem to słuchasz muzyki??

Napisano

olka nie mam prawka:lol:

ale faktycznie z tymi sluchawkami sie zgadza

Napisano

Nie lubisz?!

Sorry, ale jakaś dziwna jesteś...serio :D Fasolki rządzą....bo fantazja, bo fantazja jest od tego aby bawić się aby bawić się na całego...:_muza:

Napisano

To jesteś pierwszą osobą, którą nie zauroczyły fasolki jaką znam :krecka_dostal:

Byłam pewna, że wszyscy lubią fasolki :lol: A ile imprez uratowały...ile razy z doła wyciągały :haha:

Napisano

Nami ja to nie wszyscy:lol:

sama tez sie bawilam przy fasolkach na wielu imprezach ale ich fanka nie jestem:lol:

Napisano

W sumie 7 mieczy moze wskazywac ze sluchasz bardziej zespolow z frontmanem, raczej nie pojedynczych wokalistow.

To moze rzeczywiscie te (moje ukochane :D) ciezkie brzmienia ?

I wtedy Swiat tez by pasowal, bo naszych rodzimych kapel to nie ma zbyt wiele dobrych

nie wiem co to fasolki i nie chce wiedziec :lol:

Napisano

Nie pojmuję, naprawdę :lol:

U mnie w okolicach można słuchać disco polo, metalu, rocka, blueasa, czegokolwiek...ale każdy, naprawdę każdy lubi fasolki :lol:

Agor-ia, nie wiesz? Coś ty za dziecka robiła? hehe

Napisano

tu jest odp

uwielbiam te klimaty:_muza::_muza::_muza::_muza:

lata 80te to moje klimaty ah co to byla za myzuka nie ta sieczka co teraz

Napisano

CC Catch y czyli stara muzyka rozrywkowa ?

Kojarze ze mama tego slucha :lol:

Dlatego Rydwan - bo to zamierzchle czasy :lol:

Napisano

dokaldnie stare przeboje zagraniczne z lat 80

odplywam przy tym jeszcze jak wpuszcze dosc glosno to az mi sie tanczyc cche:lol:

Napisano

czyli pierwsze trafienie bylo blizsze prawdy ;)

ale dobrze, nauka z tej lekcji wyniesiona :D

Napisano

wczesniej na mp3 mialam wszystko zgrane i jak szlam do pracy to zakladalam:lol:

teraz mi sie zepsula:smutny:

Napisano

wczesniej sluchalam techniawki:lol:

za mlodu:lol: nawet nosilam glany w Lo

kiedy to bylo?:lol:

Napisano

Heh ja jestem przez swoje prawie 19stoletnie zycie wierna jednej ukochanej muzyce :D

techno o_O makabra :D

Dez, Lovely chyba blisko Ciebie wiekiem ;>

Napisano

a ja kocham linkin park a w marcu 29 mi stuknie....staro sie czuje przy was dzierlatki

Napisano (edytowane)
lovely mnie olewa... :beksa:

o co chodzi/ ja dzis mam jakis zawias:lol:

Dez, Lovely chyba blisko Ciebie wiekiem ;>

chyba duchem tylko:lol:

a ja kocham linkin park a w marcu 29 mi stuknie

nie martw sie ja duzo mlodsza nie ejstem od Ciebie

Edytowane przez mergajte
Napisano

aha,o to chodzi:lol:

nie za bardzo....

zmykam robic obiad:_mniam::_mniam: