Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam dla Was ćwiczenie i to poważne.

Zobaczymy komu sie sprawdzi.

Jak potoczy sie moja sprawa dotycząca dawnej pracy, która jest obecnie w sądzie?

Co w tym tygodniu sie wydarzy?

Czy ktos mi pomoże?

Czy przegram ta sprawę.

Odpowiedzi Wam udzielę dopiero w sobote albo w niedzielę, bo mam do końca togodnia sie określić.

Powodzenia !!!

Napisano

Jak potoczy sie moja sprawa dotycząca dawnej pracy, która jest obecnie w sądzie?

Co w tym tygodniu sie wydarzy?

Czy ktos mi pomoże?

Czy przegram ta sprawę.

Te pytania dotycza przyszlosci, ktorej, zakladam, nie mozesz jeszcze znac.

Napisano

1. Pytania w ćwiczeniu powinny być zadane w ten sposób, że autor jest w stanie na nie odpowiedzieć już w momencie ich pisania (pytania nie moga dotyczyc przyszlosci).

Napisano

Tak przyszłości, ale parodniowej.

Ja wiem jak to juz będzie, ale napisalam, że mam jeszcze kilka dni-dlatego pytam.

No to moze odpiszcie mi na koniec tygodnia, to juz będzie 100% pewności.

Ale tak czy tak to przeciez odpowiem.

Dzieki i pozdrawiam :)

Napisano

Nie mozemy rozkladac kart na przyszlosc, trzeba bylo zadac cwiczenie jak juz bedzie po sprawie i wszystko bedzie wiadome.

Napisano

OK! Ale teraz tego nie mogę juz wycofać.

To ponowie pytanie w sobotę albo w niedzielę.

Milego dnia.

Macie racje - sorry!!!

• 2 tygodnie później...
Napisano

Sąd

Witajcie!

Pytałam ale za wcześnie o moje sprawy zawodowe.

Teraz juz cos wiem ale nie do końca.

Zapytam tylko czy według Was dla mnie wydarzylo się coś dobrego w tamtym tygodniu czy nie?

Narazie tylko tyle, bo to wiem.

Pozdrawiam :)

Napisano

Sąd Słońce Król Buław

Sąd może dosłownie, Twoje myśli zaprzątała jakaś sprawa z sądem, ewentualnie coś niedokończonego z przeszłości... Słońce, raczej dobrze Ci minął tydzień, słoneczko jakieś zaświeciło dla Ciebie, może coś się wyjaśniło lub ruszyło do przodu po prostu..

Napisano

głupiec wieża 5 denarów

Na pewno z taką sprawą miałaś do czynienia po raz pierwszy.Na początku nie wiedziałaś jak się do tego zabrać.Zmieniła ona sporo w Twoim życiu,może w jakiś sposób zaniedbałaś sprawę i to będzie dla Ciebie niekorzystne.Chyba jednak stracisz więcej niż myślałaś.:icon_cry:

Napisano (edytowane)

i ja spróbuję ....

Król Buław,Giermek Buław, As Denarów

Była to ciężka sprawa,wydawałoby sie ze nie do przeskoczenia. Pojawila sie szansa na pozytywne załatwienie jej, jakies dobre nowiny, moze nawet wieści o wypłacie zaległych pieniędzy.

Edytowane przez Ambere
Napisano

Jak sie potoczyla twoja sprawa urzedowa?

Sprawiedliwosc-4 monet-7 monet

No wydaje mi sie,ze lepsze karty mi juz wysjc nie mogly:::))

Chyba sprawa jest jeszcze nie rozstrzygnieta,ale potoczyla sie po twoje mysli.Byc moze odzyskalas/wygralas jakies pieniadze,bronilas tego co swoje i puki co udalo ci sie to.

Napisano

Aha wydaje mi sie jeszcze,ze byc moze poszlas na kompromis:)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witajcie!

Przepraszam, że dopiero dzisiaj odpisuję, ale nie mogłam wcześniej.

Wszyscy macie po trochu racji.

Ambere-chodzi tu o pieniądze, ale to ja muszę zapłacić.

Ruszyło do przodu to prawada, wjasnily sie rzeczy które nikt dotąd nie zauważał.

W sumie byl to dobry tydzień dla mnie. A sprawy nie zostały do końca wyjaśnione.

Narazie jestem zadowolona.

Dla kogo punkcik-chyba dla Was Wszyskich po trochu, każda miała rację, bo to bardzo skomplikowana sprawa.

Pozdrawiam Was serdecznie. Milego dnia :)