Lovelesska Napisano 18 Stycznia 2010 Napisano 18 Stycznia 2010 Od jakiegoś czasu zauważyłam, że w moich snach pojawia się pies. Nie jest to jeden, określony gatunek. Np śnił mi się już owczarek niemiecki, że nie miałam do niego zaufania a on miał być moim opiekunem podczas nieobecności rodziców (we śnie miałam 5 lat) potem śnił mi się mały pies, chyba jamnik i młoda dziewczyna,która trzymała go na kolanach,głaskała i uśmiechała się. A dzisiaj śnił mi się ranny labrador. Czy ktoś wie o co może w tym chodzić?? Będę wdzięczna
usapu Napisano 18 Stycznia 2010 Napisano 18 Stycznia 2010 Myślę, że tu chodzi o potrzebę poznania samego siebie, jakieś cechy z którymi się nie uporałaś. Powinnaś powrócić do czasów swojego dzieciństwa, może o czymś zapomniałaś, pominęłaś, a nie powinnaś.
Arivo Napisano 19 Stycznia 2010 Napisano 19 Stycznia 2010 (edytowane) Myślę,że masz głęboką potrzebę przyjaźni,ale takiej prawdziwej.Poszukujesz osoby do której będziesz miała zaufanie i z którą można konie kraść trafiłam? Edytowane 20 Stycznia 2010 przez Arivo
Lovelesska Napisano 20 Stycznia 2010 Autor Napisano 20 Stycznia 2010 Dzięki za odpowiedzi! :** myślę, że macie rację
Rekomendowane odpowiedzi