Skocz do zawartości

ON dziwny jakis ;/

Gość Ambere

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

śnił mi się kolega -przystojniak:] fajny facet z którym uwielbiam rozmawiać... tej nocy dziwny jakiś był;/ nie był tak przystojny, był dziwakiem nie umiem powiedzieć co dokładnie ale uciekał ode mnie bo ja odkryłam tajemnice ze jest kłamcą,pijakiem i menelem.Chciałam z nim porozmawiać nawet się udało...nie wiem o czym rozmawialiśmy. Niesamowity kontrast tego czlowieka ;/ w rzeczywistości jest ciepłym inteligentnym kolesiem a we śnie masakra .

proszę o interpretację

dziekuję

Gość winteer
Napisano

Ambere

Wiesz, wydaje mi się, że sen ukazał Twoje obawy odnośnie tego człowieka.. ze może się on okazać inny niż jest w rzeczywistosci... albo ewentualnie obawiasz się, że dowiesz sie o nim albo od niego, czegoś, co moze Ci sie nie spodobać.

A to że uciekał, możliwe, że To Twoje subiektywne odczucie wzledem jego osoby i jego postawy. Może faktycznie - nie wszystko o nim wiesz, a sen ukazał jedynie skrajną sytuację, abyś zwróciła uwagę na coś szczególnego w jego zachowaniu, coś co może Cie zaniepokoić.... ale nie sądzę żeby aż tak, żeby go z góry uznać za kogoś niegodnego (ktoś pijany czasem we snie może oznaczac kogoś, kto sie dziwnie zachowuje, nie panuje nad czymś)

Gość Vanilia22
Napisano

Hmm a ja widze sen inaczej- strach przed odrzuceniem. Ty poprostu boisz się tego, że ten przystojny facet okaże sie kimś z kogo będziesz musiała zrezygnować bo on powie nie. Takie moje odczucie.

Dodajmy na to, że jest pijany- czyli nie panuje nad sobą. Czyżbyś chciała mu ta samokontrolę odebrać?

Takie moje odczucie

Pozdrówka:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...