Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no to zadam pytanko:)

kim jest dla mnie pan X

odp wieczorkiem

Napisano

Mało danych,ale ja i tak spróbuje;-)

rycerz denarów-papiez-6 buław

Mysle ze ten pan jest twoim przyjacielem.Pracujesz chyba z nim,może jest szefem,jakims autorytetem dla ciebie.

Napisano

As Buław 3 Kielichy 2 Monet

Ostatnio 3 Kielichy pokazały mi rodzinę, więc stawiam na kogoś z rodziny, brat, ojciec...

Napisano

Właśnie widziałam zdjęcia w profilu, może to synek?? Jeżeli to Twoje dziecię :jezyk_oko:

Napisano

Mi tu wyszedł związek nieformalny i...romans 4 Buław No więc ktoś ważny dla Ciebie:spoko:Obstawiam partner

Napisano (edytowane)

2 kielichy- 9mieczy

albo ex albo ktos kto nie odwzajemnia Twoich uczuc

Edytowane przez mergajte
  • Lubię to! 1
Napisano

No to moze ja.

Kim jest dla Alicji Michal?

2 bulaw-8 monet-Rycerz pucharów-Slonce

Ja stawiam,albo na kochanka,albo na twoje dziecko:)

Jakie zywi uczucia wobec niego?

Ksiezyc-Walet mieczy-Giermek bulaw

To chyba ktos mlody,te giermki to tak jakby wlasnie twoje dziecko,albo kolega lub kochanek.Ten ksiezyc..Byc moze laczy was jakas tajemnica.

Napisano

to juz wam mowie:) eks:) hmm ale czasami sie jeszcze spotykamy:) i to młodszy brawo swietne karty

Napisano
Mi tu wyszedł związek nieformalny i...romans 4 Buław No więc ktoś ważny dla Ciebie:spoko:Obstawiam partner

:) tak czasami romansujemy

Napisano (edytowane)

No wreszcie prawie bez pudła:iconbananwo8:

Nie przejmuj się lovely,Ty czsami zbierasz kóleczki,a ja zawalona totalnie pudłami:lol_na:

Edytowane przez Arivo
Napisano

raczej same pudla ostatnio, ale dzieki:mruga:

teraz odstwilam karty raz kiedy cos wyciagne na krotkie pytanka

Napisano

Dziewczyny, błagam nie przesadzajcie z tak krótkim czasem od zadania ćwiczenia do podania odpowiedzi.

Miało być 1 - 2 dni, a dochodzimy do kilku godzin.

Ja np. karty mogę tylko po 20.00 kłaść więc w takim przypadku nawet nie mam szans się załapać. :beczy: