Angela17 Napisano 23 Stycznia 2010 Napisano 23 Stycznia 2010 Przedwczoraj śnił mi się dziwny sen . Uczestniczyłam w włamaniu do domu , byłam świadkiem pożaru , ale nie do końca ponieważ wiedziałam że się pali , ale nie widziałam ognia , później ktoś mnie postrzelił i znowu wiedziałam , że krwawię , lecz krwi nie widziałam . Następnej nocy widziałam ludzi w klatkach , którzy patrzyli się na mnie jakby z nadprzyrodzonymi zdolnościami , później czerwone firanki , a w oknie widziałam kogoś (postać chłopaka) skoczyłam do niego z górnego okna złapałam się firanki , lecz nie mogłam wejść do pomieszczenie . Nie wiem czy spadłam bo się obudziłam . Tej nocy widziałam osobę (nie wiem kto to był) , ale miał problemy z oddychaniem jakby dusił się , później wymiotował krwią . Nie wiem dlaczego , ale nagle zamieniłam się z nim miejscami . Obudziłam się . Śniłam , ale w rzeczywistości głęboko oddychałam . Co te sny oznaczają ??? Proszę o odpisanie
Sephira Napisano 24 Stycznia 2010 Napisano 24 Stycznia 2010 Groch z kapustą, wszystko opisane po przecinkach tak jakby stanowiło jedną całość więc nie wiem już, czy to jeden czy kilka snów. Opisz TO dokładnie.
Rekomendowane odpowiedzi