Skocz do zawartości

Zdrada chlopaka z ktorym nie chce byc...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Prosze o interpretacje moich snow. Wszystkie wiaza sie z tym samym. Sni mi sie moj chlopak jak mnie zdradza. To jest troche zagmatwane, bo w glebi duszy chcialabym zakonczyc ten toksyczny zwiazek. Wiem, ze nie pasujemy do siebie. "Odbieramy na innych falach".Nic do niego nie czuje, a mimo wszystko kiedy sni mi sie, ze mnie zdradza to budze sie ze zloscia. Sny sa tak realne, ze po wybudzeniu dlugo jeszcze o nich rozmyslam. Wydaje mi sie, ze on tez jest ze mna tylko z przyzwyczajenia.

Dzisiaj np. snilo mi sie, ze bylismy na jakiejs imprezie gdzie ktos dosypal mi cos do drinka i zasnelam na sofie w jakims przedpokoju po przebudzeniu weszlam do pokoju w ktorym spal moj chlopak nago z jakas dziewczyna. Obudzilam go, a on przyznal, ze mnie zdradzil pokazujac mi zuzyta prezerwatywe. Byl strasznie wulgarny ( co w rzeczywistosci nigdy mu sie nie zdarza). Odeszlam od niego, a on dopiero wtedy zdal sobie sprawe z popelnionego czynu i probowal mnie przeproscic lecz bylo juz za pozno.

Jakies dwa dni temu snilo mi sie, ze bedac w jakims sklepie ekspedientka rozebrala sie przed nami, a on zaczal "zjadac ja wzrokiem"...

Nie wiem co o tym wszystkim myslec :/ Moze to przestroga przed tym zwiazkiem, aby jak najszybciej go zakonczyc???

Bardzo prosze o rade

Napisano

Tina055, po prostu szukasz jakiegoś głębszego powodu aby zakończyć ten związek i podświadomość podsuwa Ci takie wizje bo wiesz, że gdyby on Cię zdradził miałabyś pretekst aby odejść "z twarzą".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...