Skocz do zawartości

Dziwny krwotok :]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na wstępie to chcialm się tak jakoś przywitać i poprosić wszystkich, którzy byliby mi wstanie pomóc przy zrozumieniu mojego snu. :]

Więc, sniło mi się coś dziwnego jak zwykle zresztą.. Napiszę to co zapamiętałam, chodź nie było tego wiele, aczkolwiek to co napiszę wydaje mi się nieco istotne, a mianowicie..(Mój sen się składa z wsumie z 2 etapów).

Najpierw śniło mi się, że razem z Michałem (mężczyzną, z którym byłam przez ostatnie miesiące swojego życia) siedzielismy na łóżko, rozmawialiśmy po czym przypaliłam go papierosem..

Potem natomiast w drugiej fazie snu, znajdowałam się w dziwnym mieszkaniu, niby je znałam, bo czułam się jak u siebie, ale nie wiem co to było za mieszkanie, nagle zobaczyłam jak Michał razem z Danielem (chłopak z którym zdradziłam Michała) leżą na łóżku, gdzieś wyszłam jak wróciłam był sam Daniel, potem poszłam się kąpać, byłam pod prysznicem, ale siedzialam w brodziku, i nagle wpadł mi telefon, wrócilam do pokoju Daniela też nie było, położyłam się na łóżku zobaczyłam a podłodze porozrzucane poduszki i paczkę po czipsach i czułam że jestem cala mokra(tak jakbym kąpała się w ubraniu), potem zobaczyłam siebie przed lustrem, zaczełam krwawic z nosa i przyszedł mój brat i nie pozwolil mi wycierac tej krwi,mówił, że tak nie można, żeby to zostawiła, na końcu chciałam napisac esemesa, ale nie moglam bo na ekranie zapier**** taki maly piesek który zjadał literki..

jakiś dziwny i go nie rozumiem...

Jesli ktokolwiek bylby wstanie, wytłumaczyć mi znaczenie tego snu byłabym wdzięczna :]

Napisano

Interpretacja snu moja zanim jeszcze spojrzałem na sennik, który potwierdził moje przypuszczenie to chyba poczucie winy.... Oni siedzą we dwójkę czyli masz jasny obraz, że sen jest związany z tymi dwoma mężczyznami. Poczucie winy, że jednego z nich zdradziłaś, które jest też w ustach twego brata "tak nie można"

Sama krew według sennika - bycie poplamionym krwią: ujawnia poczucie winy i wstydu, nie akceptujemy samych siebie i czujemy się “brudni”. A pies zjadający litery esemesa. Potrzeba zwrócenia się do kogoś z tym poczuciem winy, ale brak takowej możliwości lub osoby. A i jeszcze papieros - Zgaszenie niedopałka papierosa oznacza koniec romansu...

Pomyśl o tym. Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...