astroa Napisano 26 Stycznia 2010 Napisano 26 Stycznia 2010 czy moze ktos z was ma dostep do ksiazki van helsinga ktora zostala zakazana w stanach czy moze nawet na swiecie?tytul podobno brzmi 'tajemnicze stowarzyszenia' czy jakos tak.szukalam troche w sieci ale nawet wzmianki nie znalazlam.jesli ktos wie cos na ten teamat bede wdzieczna za info Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 26 Stycznia 2010 Napisano 26 Stycznia 2010 Na chomku zobacz bo jest kilka jego ksiażek Cytuj
Gość Dharma Napisano 26 Stycznia 2010 Napisano 26 Stycznia 2010 astora! mam e-booka Jan VanHelsing ręce precz od tej książki. hmm CHCESZ MOGE CI WYSŁAĆ!! Cytuj
astroa Napisano 26 Stycznia 2010 Autor Napisano 26 Stycznia 2010 kurcze ta ksiazke mam wlasnie i widzialam jeszcze jedna do sciagniecia.szperam wlasnie na chomiku, ale chodzi wlasnie o ten podobno zakazany tytul...moze to tylko pogloski...ale dzieki serdeczne za pomoc Cytuj
anastel Napisano 26 Stycznia 2010 Napisano 26 Stycznia 2010 Trochę poszperałam znalazłam stronkę, książkę pod tytułem " Tajne stowarzyszenia, tylko w języku angielskim do pobrania. Załączam link przeklej.pl - jan van helsing secret societies and their power in the 20th century .pdf. Wrzucaj i ?ci?gaj filmy, muzyk?, obrazki i inne pliki z przeklej.pl P.S. W języku niemieckim jeszcze jest, w polskim niestety nie. Pozdrawiam;) Cytuj
astroa Napisano 27 Stycznia 2010 Autor Napisano 27 Stycznia 2010 moze byc w angielskim.dzieki baardzo:)pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi