cretacanoe Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Czytając tytuły tematów na forum, przyszedł mi pewien pomysł. Otóż niektóre z nich są naprawdę smieszne, dwuznaczne. Proponuję więc aby każdy napisał, który tytuł tematu jest najbardziej zabawny. Moja propozycja, hit Forum, number one to tytuł tematu: "Co mu dawała???" napisany przez Jadzię... szukam następnych, pomóżcie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruchaczek Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 "Wisielec mi się odwrócił" Mesi "Urodziłam dziecko za drzwiami toalety" Nitroglicerynka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretacanoe Posted January 27, 2010 Author Share Posted January 27, 2010 Dodam jeszcze dwa: "Odciełam nożem głowę koleżanki" Paulinka261219 "mój brat chciał mnie zabić potem jechałam windą" yvonne Proszę wszystkie autorki "zabawnych" tytułów tematów o nie obrażanie się... trochę uśmiechu nie zaszkodzi, a świadczy to tez o Waszej oryginalności, pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jaga_Wiedzma Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 moja dziewczyna zmienila plec za mlodu, byla chlopcem :shock: Bomba atomowa (sen podwójny, najpierw uciekam i ginę, potem nie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretacanoe Posted January 27, 2010 Author Share Posted January 27, 2010 kolejna "perełka": "Sedes, współlokatorka, dziura w podłodze, zmarły Tato, filiżanki" - kaffka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretacanoe Posted January 27, 2010 Author Share Posted January 27, 2010 i jeszcze to: "mięso surowe wolowe i przepiórcze" - laku84 jak reklama sklepu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretacanoe Posted January 28, 2010 Author Share Posted January 28, 2010 "jazda samochodem kieruje mój facet rozjeżdża mojego księdza katechete" krychu20l Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 "Znalezienie biologicznego ojca przy tym ze ma sie ojca bardzo podobnego z wygladu" szalona_01995 "Niby klasyczny sen ale przyprawia mnie o bezsennosc" Felicyta Hahaha 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts