Alicja1907 Napisano 27 Stycznia 2010 Napisano 27 Stycznia 2010 ja mam taki przypadek w rodzinie Pan ryba jest bardzo czuly i wrazliwy.Martwi sie o dom o zone dzieci...jest nerwowy ale wcale nie mniej od pani panny pani panna jest bardziej oschla..nie docenia rybki jaka ma w domu wysmiewa sie z troski jaka darzy ja partner chociaz nie powiem sa bardzo dobrym malzenstwem i sa szczesliwi uwielbiaja sie wyglupiac,smiac. no kochaja sie baaaardzo mocno Cytuj
Agneshka Napisano 28 Stycznia 2010 Autor Napisano 28 Stycznia 2010 W sumie racja-oboje sa dosyc nerwowi i maja swoje humorki ale nie powinni tego traktowac zbyt serio, bo lubia zartowac i robic dziwne i smieszne rzeczy:) Oboje sa troche skryci, ale wrazliwi, romantyczni, wiec wydaje mi sie, ze to bardzo dobre polaczenie. Poza oba te znaki odwzajemniaja uczucie i jak sie zakochaja-to na dlugo:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi