Skocz do zawartości

co mnie spotka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co ciekawego mnie dzisiaj spotka

28 pan

30 lilie

32 ksiezyc podsumowujaca karta 9 kwiaty

Jakas niepodzianke w formie prezentu powinnam dostac dzis od pana przychodzacego do mnie w zmiarach czysto romansowych

Napisano (edytowane)
Co ciekawego mnie dzisiaj spotka

28 pan

30 lilie

32 ksiezyc podsumowujaca karta 9 kwiaty

Jakas niepodzianke w formie prezentu powinnam dostac dzis od pana przychodzacego do mnie w zmiarach czysto romansowych

Ja widzę to tak:

28 Pan + 30 Lilie + 32 Księżyc = 18 Pies

22 Drogi + 26 Książka

12 Ptaki

Spotkanie (odwiedziny) z bardzo dobrym i czułym mężczyzną (partnerem), ale w zamiarach przyjacielskich bardziej... Dowiesz się czegoś od niego, coś się wyjaśni w waszych relacjach i będziesz musiała podjąć decyzję, dokonać jakiegoś wyboru... ta wizyta/spotkanie przysporzy Ci nerwowego łopotania serca; może być nerwowo i nieprzyjemnie...

Edytowane przez werona
Napisano

he i nic mnie nie spotkało ale na dzisiaj wyciagnełam podobne karty, no tak pies na koncu-przyjaciel. Nic sie nie sprawdziło i nie wiem czemu bo w tarocie zawsze mi sie zgadza a tu nie po raz pierwszy nic

Napisano
he i nic mnie nie spotkało ale na dzisiaj wyciagnełam podobne karty, no tak pies na koncu-przyjaciel. Nic sie nie sprawdziło i nie wiem czemu bo w tarocie zawsze mi sie zgadza a tu nie po raz pierwszy nic

hmmm, trudno powiedzieć... ja jak wyciągam karty dzienne to je interpretuję po swojemu a potem podsumowując dzień spisuję to, co się wydarzyło i czasem te karty mówią zupełnie coś innego niż przyjęłam na początku, więc trochę je dopasowuję do wydarzeń dnia już po dniu ;) w ten sposób uczę się ich znaczenia w życiu codziennym... ;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Tarot roznie sie od kart Lenormand

ja nie polecam na dzien ciagnac iles kart np 8

karty lenormand sa wylene

jesli chcecie juz karte dnia ciagnac pociagnijcie jedna, badz 2 karty , ale trzeba tez znac rowniez jej psychologiczne znaczenie

np statek wylosuje sie jako karte dnia

nie musi zaraz oznaczac wyjazdu jakiegos dalekiego ,moze oznaczac jakies plany ale rowniez ze potrzebowac bedziesz spokoju , pobyc samej , by zebrac wlasne mysli ....