Skocz do zawartości

15 grudnia

Marcin

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Napisano

Dyskusja na temat osob urodzonych 15 grudnia :

Stoi pośród największego napięcia życia i potrzebuje przestrzeni dla swego rozmachu i miejsca dla przejawiania swej ekspansji twórczej. Potrzebni mu są również i słuchacze, aby wysłuchiwali jego teorii. Przejęty jest bowiem zawsze jakąś ideą, którą pragnie w czyn wcielić szy.W uczuciach swych jest bardzo gorliwy i demonstracyjny; często się zakochuje. Jego organizm jest mocny - toteż zazwyczaj osiąga wiek sędziwy, zachowując do końca życia aktywność umysłu. W razie zachorowania -najczęściej trafiają się niedomagania płucne lub też zaburzenia nerwowe. Mimo swą niezwykłą ruchliwość i aktywność - potrafi wypoczywać i nabierać nowych sił: sen jego jest zazwyczaj głęboki, chociaż łatwo może zostać obudzony. Lecz gdy życie wymaga od niego wysiłków wyjątkowych - wówczas jego ekspansja życiowa łatwo przekracza miarę; rozprasza wówczas swe siły nieopatrznie, co może się skończyć wyczerpaniem. Zarówno we współdziałaniu jak i w małżeństwie najlepsze rezultaty może osiągnąć z ludźmi urodzonymi od 22 lipca do 23 sierpnia i od 20 marca do 21 kwietnia. Czego się strzec winien? Czekają go przykrości sercowe. Rozczarowania, niepewne uczucia i zaufanie źle ulokowane - oto rezultaty jego miłości zbyt mało dyskretnej i nieprzewidującej. Powodując się w swych uczuciach nieprzemyślanymi impulsami -czuje się w końcu obrażonym i nastrojonym mizantropijnie. Zazdrość może się u niego przejawiać tak silnie, że nieomal powoduje cierpienie fizyczne i w końcu z zadrości może się rozchorować lub posunąć do czynów gwałtownych.

• 4 lata później...
Napisano

Interesują ich problemy społeczne, chętnie działaliby na rzecz innych. Często są zwolennikami idei o charakterze ogólnoludzkim. Ich umysł odznacza się dużą aktywnością i lotnością. Do ludzi nastawieni są ufnie i życzliwie. Dużą wagę przywiązują do uczucia, nawet przejawiają nadmierną kochliwość. Nie można powierzyć im żadnej większej tajemnicy, gdyż utrzymanie jej jest dla nich praktycznie niemożliwe.

• 2 miesiące temu...
  • Maestro
Napisano

Mój mąz urodził się 15 grudnia. Jest bardzo dyskretny wbrew temu co tu napisano. Zgadzam sie z przesadną zazdrością, niestety. Pozostałe rzeczy ok.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Witam:)

Ja urodziłam się 15 grudnia...

Co do opisu, właściwie to jestem dyskretna i nie zdradzam tajemnic.

Co do reszty, bardzo pasuje. Co dziwne, ostatnio w moim życiu byli mężczyźni rzekomo pasujący do mnie: urodzeni: 30.03 i 07.08 a przykrości sercowe bardzo widoczne, niestety. Faktycznie, kocham namiętnie, gorąco i na amen...i potem cierpię bardzo podobnie:(((.

Zazdrość również jest moją słabością...ale z tym da się walczyć.

• 4 lata później...
Napisano

Przykrości sercowe... smuteczek. Podejrzewam, że nie tylko to się zgadza :) Zazdrość... nie pamiętam, ale to nie znaczy, że nie istnieje w moim wybuchowym wydaniu.