Jadore Napisano 1 Lutego 2010 Napisano 1 Lutego 2010 Dziś śniło mi się ,że przeprowadziłam się do jakiegoś miasta. Miałam tam isc do liceum(na razie w rzeczywistosci szukam jakiegos ,3gim) no i po drodze do szkoły z całą moją rodziną jechaliśmy to nie był tramwaj ale ja jakoś wiedziałam , ze to to. No i trzeba się było mocno trzymać bo jakby było bez scian. NO potem przerwa bylam w nowym domu. Moja mama szykowała się do pracy w jakimś z liceow(w moim miescie tez pracuje w liceum)ale innym niż do którego miałam się wybierać.No to poszłam do szkoły znalam tylko nazwe ulicy. Cały czas się gubiłam nie mialam nawet zadnej torby do szkoły. Spotkałam jakiegos faceta i babke (modelka i nauczyciel) no i oni oferowali mi pomoc ale jakoś nie pomogli w koncu jakoś trafiłam do tej szkoły a ona się okazała wojskowa (znaczy taka niezbyt to była ale ja wiedziałam ze to wojskowa)no i ja mówie do mamy ze nie chce być w tej szkole a mama mówi ,że to jedyny sposób żebym schudła .No ja mówie ,że nie chce i ją jakoś namawiam i mama proponuje to liceum gdzie ona uczy no to się zgodziłąm bo nie miałam innego wyjścia .Tam okazało sie że ten facet którego spotkałam był nauczycielem w tej samej szkole do ktorej miałam isc.No i jeszce byłam z mamą w sekretariaci i umawiliśmy rekrutacje.Sekretarka powiedziała że są testy wiedzy ale tak jakby zciszyła głos i powiedziała ,że można je zrobić w domu( ja to zrozumiałam ,że zrobie z mamą i ona w śnie tez) . Co to mogło znaczyć?
Gość Vanilia22 Napisano 1 Lutego 2010 Napisano 1 Lutego 2010 Witaj Jadore Widać, że w twoim życiu następują i będa następować jakieś zmiany ale niestety na większośc nie będziesz mieć wielkiego wpływu. Baaa powiedziałabym nawet, że jakbyś była nieco do niech zmuszona. Tramwaj, w którym trzeba się mozno trzymać traktuję jako coś co nie będzie takie gładkie i proste. Wymaga uwagi i skupienia (pewnie chodzi o naukę). Swoją drogą- spotykasz po drodze parę- nauczyciel i modelka. Czy czegoś ci to nie mówi? Czy tak naprawdę chcesz sie uczyć czy bawić? Takie moje odczucia. Poozdrawiam:)
Jadore Napisano 1 Lutego 2010 Autor Napisano 1 Lutego 2010 chciałabym wiedzieć jak ty to robisz ,że umiesz interpretować sny.Jakieś strony, książki?? Czy tak jakoś sama myślisz co to może znaczyc?
Gość Vanilia22 Napisano 1 Lutego 2010 Napisano 1 Lutego 2010 Trochę wiedzy, sama tez przecież dużo śnię i odrobina intuicji:) Acz to nie łatwe trzeba przyznać;-) Dużo daje też jeśli oosba prosząca zamieści kilka informacji o sobie, Nie jestem wróżką więc czasem nie udaje mi się Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi