mirabelka33 Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Witam..,Miałam dziś straszny sen,śnilo mi się ze mam raka mózgu wypadaly mi włosy,a jednocześnie śnilo mi sie w tym samym śnie ze mamy z mężem 11rocznice ślubu i uroczystośc odbywala sie w kosiele,ale do niej nie doszlo bo ja ucieklam do innego mężczyzny:( Był placz lament jakies slady krwi ,mąż mi uciekl też gdzies poprostu obudzilam sie zlana potem i zaplakana...Co oznacza taki sen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Cześć Mirabelko. Mam prośbę. Czy możesz mi powiedzieć, czy jesteś w dobrej relacji ze swoim mężem? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirabelka33 Posted February 10, 2010 Author Share Posted February 10, 2010 witam....No szczerze mówiąc nie jestem w dobrel relacji z moim męzem:(Ponieważ nie ma go z nami,pracuje od 5 lat za granicą i borykam sie sama ze swoimi problemami i dzieckiem ...Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts