Kalpurnia Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Otóż, sen był tak dziwny, że wprowadził mnie w nie lada konsternację. Byłam w sali ćwiczeniowej (sceneria powszednia, gdyż jestem studentką); nie pamiętam, kto był tam razem ze mną, ale wiem, iż w środku było wielu ludzi. Pamiętam jedynie chłopaka, który od dawna, szalenie mi się podoba. W pewnym momencie zauważyłam u Niego pismo "dla Panów", tytułu nie przytoczę, bo każdy z pewnością wie, co mam na myśli. Rozpoczęliśmy rozmowę, która szybko przeszła na tematy zgoła intymne, wręcz wulgarne w swej treści. Proszę o interpretację tegoż snu, chociaż z góry spodziewam się, iż będzie ona jednoznaczna tzn. odezwały się moje ukryte fantazje. z góry dziękuje za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalpurnia Posted February 4, 2010 Author Share Posted February 4, 2010 nikt się nie wypowie? szkoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marciag_1 Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 dokładnie o tym pomyślałam. Myślę, że Twój sen jest wyrazem Twoich ukrytych i niespełnionych pragnień. Może podświadomie (a może świadomie) myślisz snujesz refleksje o bliskości tej osoby i znajduje to wyraz w Twoim śnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts