Namanira Napisano 6 Lutego 2010 Napisano 6 Lutego 2010 To ja w druga stronę, nie jak osiągnąć OOBE a jak mu zapobiec Dostałam już wskazówkę, by pracować nad czakrą podstawy ale może coś jeszcze można zrobić? Nie pytam profilaktycznie na kiedyś tam, OOBE przychodzi samoistnie prawie codziennie... O ile dotąd po prostu starałam się proces przerwać to ostatniej nocy w kilka sekund nagle znalazłam się w stanie który zwykle przychodzi dopiero po jakimś czasie. Nie podoba mi się to i wycieczki na dzień dzisiejszy mnie nie interesują... Cytuj
Mefi Napisano 6 Lutego 2010 Napisano 6 Lutego 2010 hm.. moonroe też miał takie wypady... tylko on zaczął eksplorować świat.. i od tego nie uciekał... a próbowałaś w ogole nie myśleć o tym przed snem ? jakoby co.. może proszki nasenne ? Cytuj
Namanira Napisano 6 Lutego 2010 Autor Napisano 6 Lutego 2010 Wiesz, wczoraj np. nie myślałam bo miałam kilka "cichych dni"...ja pan Monroe poza tym nie jestem Proszków jakoś nie mam ochoty łykać... Cytuj
Jarmungand Napisano 6 Lutego 2010 Napisano 6 Lutego 2010 Nie ma praktycznie leku na OBE, są tylko sposoby zmniejszające prawdopodobieństwo wyjścia. Z własnego punktu widzenia aby zminimalizować szanse na OBE nie nadużywaj alkocholu w sytuacjach w których masz chętke na wyjście ( miałem dużo podróży na fazie), gdy poczujesz mrowienie od razu pomyśl o ciele, o tym że jesteś istotą fizyczną, Przed snem nie pij sporej ilości kawy, najlepiej nie myśl także o parapsychologii, ezoteryce, istotach niebiańskich Jeśli wyjdziesz także myśl intensywnie o ciele, skróci to czas powrotu. adiev Cytuj
Nordis Napisano 6 Lutego 2010 Napisano 6 Lutego 2010 Po prostu wyłącz swój umysł razem z ciałem Wtedy nie będziesz miał nic i nawet snów nie będziesz pamiętał Ja to stosuje jak jestem bardzo zmęczony i pomaga Ale śpię wtedy od 10h w górę Cytuj
Namanira Napisano 6 Lutego 2010 Autor Napisano 6 Lutego 2010 Nie ma praktycznie leku na OBE, są tylko sposoby zmniejszające prawdopodobieństwo wyjścia. Z własnego punktu widzenia aby zminimalizować szanse na OBE nie nadużywaj alkocholu w sytuacjach w których masz chętke na wyjście ( miałem dużo podróży na fazie), gdy poczujesz mrowienie od razu pomyśl o ciele, o tym że jesteś istotą fizyczną, Przed snem nie pij sporej ilości kawy, najlepiej nie myśl także o parapsychologii, ezoteryce, istotach niebiańskich Jeśli wyjdziesz także myśl intensywnie o ciele, skróci to czas powrotu. Ale ja wczoraj tylko jedno małe piwo, ale to może by tłumaczyło... w końcu prawie abstynentka jestem Od kawy niestety jestem uzależniona, ale spróbuję ją ograniczyć. Po prostu wyłącz swój umysł razem z ciałem Wtedy nie będziesz miał nic i nawet snów nie będziesz pamiętał Ja to stosuje jak jestem bardzo zmęczony i pomaga Ale śpię wtedy od 10h w górę A niby jak mam to zrobić? Cytuj
Nordis Napisano 6 Lutego 2010 Napisano 6 Lutego 2010 Hmmm... Normalnie ^^ Ja myślę o tym jak bardzo jestem zmęczony i jak bardzo mi się chce spać Może zastosuj afirmacje. Wmawiaj sobie przez cały dzień, że nie chcesz mieć OOBE Możę coś pomoże? Cytuj
Gość Dharma Napisano 6 Lutego 2010 Napisano 6 Lutego 2010 haha napewno będzie miała podobno nasz umysł nie widzi słowa negującego NIE i zrozumie afirmacje " nie będe miala OOBE " na "będę miała oobe" takze lepiej nie afirmuj Nam:D Ja ostatnio tez mam z tym problemy ale wybudzam się szybko... i strasznie nie wysypiam się nie wiem dlaczego co chwile sie budzę a to sprzyja takim odlotom.. także przed pójściem spać wymęcz się haha żebyś zasnęła jak kamień i ta kawa też wcale nie pomaga bo przez nią właśnie można miec taki "przerywany" sen.. Ćwiczenia fizyczne przed snem:D i będziesz spała jak baranek Cytuj
Jarmungand Napisano 7 Lutego 2010 Napisano 7 Lutego 2010 Ja jedyny raz dostałem OBE, jak bardzo tego nie chciałem. Oglądalem kilka godzin wcześniej egzorcyzmy Emili Rose (czy jakoś tak), opętanie strasznie mi się kojarzyło z wyrzuceniem z ciała, co mnie dobijało psychicznie. Cały czas czułem obecność istot duchowych w swoim otoczeniu (tak bardzo musiał je przyciągnąć mój strach i myślenie o nich). W pewnej chwili postanowiłem, że oleje wszystko i po prostu zdam się na los, po kilku chwilach już nie było mnie w ciele. Ale ja wczoraj tylko jedno małe piwo, ale to może by tłumaczyło... U dziewczyn niekiedy piwko wystarczy :PPP Cytuj
Nordis Napisano 7 Lutego 2010 Napisano 7 Lutego 2010 Zrobię sobie aerobik o 2 w nocy Ja proponuje rytuały tybetańskie. Mi pomagają Cytuj
Jarmungand Napisano 7 Lutego 2010 Napisano 7 Lutego 2010 Ja już bym wolał osiągnąć OBE i się przynajmniej wyspać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi