Skocz do zawartości

Prośba o interpretację

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zastosowałam podstawowy układ 3x8. Zinterpretowałam go jednak chciałabym poprosić o wasze dodatkowe interpretacje dla poparcia mojej teorii. Z góry bardzo dziękuję.

Moje karty to kolejno:

1. D pik

2. As trefl

3. 9 trefl

4. W trefl

5. 9 kier

6. W karo

7. K karo

8. As karo

9. 9 pik o.

10. K trefl

11. A pik

12. D kier

13. 10 trefl

14. D trefl

15. 10 pik

16. W pik

17. 10 kier

18. W kier

19. K kier

20. 10 karo

21. A kier

22. K pik

23. 9 karo

24. D karo

Napisano

Dama Pik to intrygantka, przestrzega przed podejmowaniem ryzyka,złe wydarzenie,nerwy,choroby,awans,poprawienie sytuacji,dobry czas do działań,pozytywne zakończenie kłopotów,szanse na spełnienie zamiarów,pomoc ze strony kogoś bliskiego,nauka,podnoszenie kwalifikacji

Teraźniejszość:

Kłopoty,złe towarzystwo,praca,urząd,sąd,jesteś skłonna do depresji,leków,dodatkowa praca,teściowa,podróż do 200 km w przeciągu miesiąca,Walet Pik to nieodpowiedzialny plotkarz

przyszłość:

Miłość,ślub,dobry początek,podwyżka,mąż ,który potrafi zbudować dom pełen miłości,człowiek w mundurze,małe pieniądze,prezent,przyjaźń

Podsumowując

Przez ciemnowłosą kobietę podjęłaś jakieś ryzyko,kosztowało Cię to dużo zdrowia,nerw,jednak później wszystko się jakoś ułożyło,dostałaś nową pracę/awans/podwyżkę.W trudnych chwilach pomogła Ci osoba z rodziny,rozpoczęłaś jakąś naukę,kursy

Masz jakieś kłopoty w pracy/urzędzie co się znowu odbija na Twoim zdrowiu,udasz się na wycieczką/wyjazd,gdzie poznasz pewnego mężczyznę,ale uważaj na niego bo będzie rozsiewał dużo plotek

no a w przyszłości to tylko takiej chcieć :) wesele,szczęście,miłość,kochany mąż,może mundurowy,który będzie dla Ciebie prawdziwym przyjacielem :)

szykuje Ci się podróż,ale to będzie fatalnie wybrany czas,

zwróć większą uwagę na układ nerwowy i wydalniczy(nerki,pęcherz,te sprawy)

nie zwierzaj się niedyskretnym znajomym

Gość Trina7
Napisano
Zastosowałam podstawowy układ 3x8. Zinterpretowałam go jednak chciałabym poprosić o wasze dodatkowe interpretacje dla poparcia mojej teorii. Z góry bardzo dziękuję.

Moje karty to kolejno:

1. D pik

2. As trefl

3. 9 trefl

4. W trefl

5. 9 kier

6. W karo

7. K karo

8. As karo

9. 9 pik o.

10. K trefl

11. A pik

12. D kier

13. 10 trefl

14. D trefl

15. 10 pik

16. W pik

17. 10 kier

18. W kier

19. K kier

20. 10 karo

21. A kier

22. K pik

23. 9 karo

24. D karo

dla mnie ma istotne znaczenie, jak były położone asy:pik, trefl,kier. Jeśli pamiętasz to proszę napisz...

Gość Trina7
Napisano (edytowane)

ok.

Przeszłość: kobieta samotna, wdowa, rozwódka, osoba która cierpiała z powodu miłości. Przypływ gotówki, miłość młody mężczyzna który ma bardzo silny charakter. Silne emocje wywołane, jakąś wiadomością, sprawy urzędowe, sąd..

Teraźniejszość: odzyskaj równowagę wew., nie daj się depresji, unikaj napięć i kłótni. Będziesz miała wsparcie mężczyzny, który sprowokuje Cię do działania. Ze swoją przyjaciółką będziesz dzieliła się radością (blondynka). Pieniążki, które zainwestujesz przyniosą Ci korzyść. W twoich problemach pomoże CI również kobieta, szlachetna, możesz jej zaufać. Odnowisz znajomość z kimś. Rozważ czy podjąć podróż, ponieważ nie jest to odpowiedni czas

Przyszłość:ślub lub zaręczyny, być może wyjazd- podróż poślubna, nawet za granice.W ciągu miesiąca spodziewaj się propozycji od mężczyzny(ma jasne włosy). Czeka Cię powodzenie w każdej sprawie, jednak zachowaj powściągliwość. Czeka Cię wizyta u lekarza, w związku z czym będziesz musiała plany przełożyć na później. Uważaj też na kobietę, która podaje się za twoją przyjaciółkę, ona Ci źle życzy. Sukces w w sprawach finansowych

W podsumowaniu:

czeka Cię :spadek, ciąża, nowy początek związany z przeprowadzką

Edytowane przez Trina7
uzupełnienie
Napisano
ok.

Przeszłość: kobieta samotna, wdowa, rozwódka, osoba która cierpiała z powodu miłości. Przypływ gotówki, miłość młody mężczyzna który ma bardzo silny charakter.

Czy ten młody mężczyzna o silnym charakterze to ten którym jestem obecnie zainteresowana? Czy mój dalszy los wiąże się z nim? Mogłabyś mi jeszcze coś na jego temat powiedzieć? Proszę.

Gość Trina7
Napisano

wg mnie chodzi o mężczyznę, który wie czego chce i dąży do realizacji postawionego sobie celu. Czeka go wiele zmian, które będą miały również na Ciebie wpływ (może to być student). Jak najbardziej widzę Was razem :oczko:

Napisano

Student... to by nawet pasowało, nawet bardzo. Dokładniej napisałam Ci o tym na priv.