olkacool Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 (edited) Zapewne jedno z ćwiczeń zostanie rozwiązane dzisiaj lub najpóźniej jutro.. więc nowy zakładam nowy temat.. Dzisiaj czytałam treść jednego z blogów.. Pytanie brzmi: Jaki był temat przewodni Bloga? Rozwiązanie kiedy chcecie.. Powodzenia Edited March 23, 2013 by olkacool 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezire3 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 rycerz denarów-7 buław-2 kielichów- Może o wytrwałosci i walce o drugiego człowieka. 9 buław- Mozliwę że dotyczy to ukrytego uczucia i ten ktoś boi się go wyjawić niemniej trwa wytrwalę przy tej osobie i walczy o nią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 (edited) To co napisała dezire3 to z angelologią mi się skojarzyło:) Pytanie brzmi: Jaki był temat przewodni Blogu? O rany same miecze 2 ,Rycerz,4 Chłodem powiało,myślę o chłodnych wywodach zamieszczonych na blogu.Spraw dotyczących głębokich wewnętrznych stanów napięcia umysłu,zwątpienia,bladości myśli.braku spokoju wewnętrznego.a właśnie ten spokój byłby wskazany.Osamotnienie,zmęczenie,rezygnacja.Wszystko co się dzieje niepokojącego w umyśle. Może jakiś dział o umyśle(podświadomość,fobie) Edited February 9, 2010 by Arivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezire3 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 A mi sie skojarzyło to co napisała Arivo z depresją ,chorobą jakąś nerwową ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namanira Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 10 kielichów, 2 buław, 10 buław Mi się wydaje, że coś o samorozwoju, jak pokonać własne bariery... taki trochę poradnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarna131415 Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 No to ja tak szybko,na intuicje,bez kart: Mysle,ze to byl np Wawrzyniec pruski,albo cos o polityce.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olkacool Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 Jakby co, dzisiaj daję odpowiedź, jak jest kto chętny to ma czas do 22.00 :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergajte Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 krolowa kielichow-sila alkoholizm ewentualnie cos z przemoca wobec kobiet, brakiem pewnosci siebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dharma Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 cesarzowa, Krolowa Buław 9 mieczy czy to był blog dla kobiet? cos ewidentnie związane z kobietami? Może matki? poruszane są jakies ciekawe zagadnienia, moze historie z zycia... o depresji lub chorobach,bezsenności, urodzie. coś w tym stylu tytuł bloga : 3 buław, 3 kielichy, sprawiedliwość - Znajdz czas dla siebie, zadbaj o siebie, zmien cos w zyciu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarna131415 Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Olu ja moze jeszcze rozloze karty ok?? Bo to wczesniejsze to bralam na intuicje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarna131415 Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 To chyba jednak nie polityka:( 4 moent-8 mieczy-8 pucharów Kurcze dwie ósemki,kiedys mialam ksiazke,w której byly opisane wszystki numery i co one znacza,ale nie moge jej znalezc:( Bylo to albo o pewnym poczuciu wladzy,albo o wewnetrzym uwiezieniu.Moze chodzilo o emigracje,chociaz nie wiem dlaczego,o ludziach ktorzy wyjechali i nie daja sobie rady? Na pewno temat powazny,moze troche dajacy do myslenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olkacool Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 Podaję odpowiedź Blog o gwałcie w rodzinie najbliżej Lovely, mam komu dać plusik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Bravo,gratulacje Lovely:oklasky: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namanira Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 No! Gratuluję teraz oficjalnie, bo od dawna znam odp (kogoś to jeszcze dziwi? ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergajte Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 bo od dawna znam odp (kogoś to jeszcze dziwi? mnie nie:lol: ale sie ciesze dziekuje .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dharma Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 gratuluje! Lovely idziesz jak strzała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergajte Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 czasami mi sie cos uda, bylam blisko:mruga: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts