Tesaria Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Widzę Cię ... Nie opodal mojej duszy czaisz się Myślisz,że Wiatr popiołem moje oczy rozmazał na mgle. Słyszę jak ... Palcami stukasz w zmęczone sumienie. Czuję Cię ... Jak spojrzeniem zabijasz moje wnętrze. Zabijając Ciebie Zabijam siebie 09.12.2008 r. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jaga_Wiedzma Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Ciekawe myśli, wykonanie odrobinę mniej. Metafory i frazy dobre. Unikaj jednak powtórek i używania wielkoropków. W poezji sie tego juz unika. W pierwszych wersach masz rym, zmień to jeśli pozostała cześć jest wierszem białym i nieregularnym. Nie bój się znaków pzrestankowych ale rób to konsekwentnie. Nie zniechęcaj sie uwagami, tylko pisz i szlifuj warsztat bo masz lekkie pióra. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tesaria Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Nie zniechęcam się wręcz przeciwnie . Dziękuje za dobre uwagi. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tulip Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 A tam! Pisz CO i JAK chcesz! co Ci głosik w głowie podpowie i serce na papierze wyskrobie Nie przejmuj się uwagami i bvrnij do przodu otwartymi szeroko drzwiami Nie innym ocenianie Ciebie bowiem.. wielką częścią Siebie jesteś... już w 'Niebie' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jaga_Wiedzma Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Mnie nie chodziło o ocenę, ale dziewczyna fajnie pisze, wiec warto podszlifować warsztat. Nie sztuka napisac grafomankę z serca (sama takich mam setki ). Ale ma swietne frazy i dobre metafory, warto to rozwinać. Polecam stronę Nieszuflada.pl tam sporo dobrych wierszy jest i dobrych uwag warsztatowych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts