jarz Napisano 9 Lutego 2010 Napisano 9 Lutego 2010 Witam!nie często zdarza mi się by sen tak mocno utkwił mi w pamięci i czuje potrzebe zrozumienia jego znaczenia. otóz śnilo mi się,ze biegłam z kolegą( czułam ,ze to On,chociaż nei wyglądal jak On). biegliśmy b.szybko ścieżką w parku .w pewnym momencie wywrócilam się razem z nim.on upadl na mnie ,tak jakbyśmy mieli sie pocałowac,patrzelismy sobie w oczy i w tym momencie w szyje ugryzla mnie żmija.i sie obudzilam.z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam:)
La Papesse Napisano 9 Lutego 2010 Napisano 9 Lutego 2010 Może dziwnie to zabrzmi, ale ten sen wydaje się być obawą przed czynnością seksualną.
jarz Napisano 9 Lutego 2010 Autor Napisano 9 Lutego 2010 dziekuje.hmm..mysle o tym i jest to calkiem mozliwe..probowalam zinterpretowac to na podstawie pojedynczych słow,ale jakos było niespójnie..ciekwaw czy ta obawa jest uzasadniona..?
La Papesse Napisano 9 Lutego 2010 Napisano 9 Lutego 2010 Obawa przed czymś nieznanym jest powszechna, ale trzeba uważać żeby to nie stało się fobią.
Rekomendowane odpowiedzi