Skocz do zawartości

proszę o pomoc w interpretacji:)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Znajomy poprosił mnie o wróżbę na temat jego życia..Użyłam układu 8x3 oto co mi wyszło:

D trefl 8 kier 9 karo 9 trefl walet pik D pik D karo 9 pik

D kier 7 kier D pik As kier 8 trefl 10 kier 7 karo 7 pik

K pik As pik 10 pik K karo As karo 10 karo As trefl Walet Karo

Mam swoją interpretację,lecz chcialabym z kimś ją porównać.

Zadał mi pytanie również czy jego obecny związek sformalizuje się w postaci ślubu.Użyłam ZWYCIĘSTWA i oto co wyszło:

As trefl walet pik

D pik 8 trefl

10 Kier walet trefl

7 trefl

proszę o wasze interpretacje.To bardzo ważne!

Edytowane przez Alicja1907
Gość Trina7
Napisano
Znajomy poprosił mnie o wróżbę na temat jego życia..Użyłam układu 8x3 oto co mi wyszło:

ogromny wpływ jakieś kobiety (brunetki), która poprawi samopoczucie, romans z blondynką, przez co nastąpiła zmiana w planach, a tym samym korzyści wynikające z umiejętnego zarządzania. Spotkanie po latach z samotną kobietą (wdowa lub rozwódka), a także plotki i pomówienia z ust kobiety, która uważana jest za przyjaciele, ale w rzeczywistości nim nie jest (wydaje mi się, że to zraniona duma kochanki).

Co do części pozostałej potrzebowałabym tych asów

Napisano (edytowane)

Asy były normalnie ;) nie były odwrócone

a jak myślisz będzie z tą z blondynką?

Edytowane przez Alicja1907
Gość Trina7
Napisano

a powiedz mi, czy w drugim rzędzie jest literówka,ma byc D pik?

Gość Trina7
Napisano (edytowane)
poprosił mnie o wróżbę na temat jego życia..Użyłam układu 8x3 oto co mi wyszło:

j/w

kier 7 kier D trefl As kier 8 trefl 10 kier 7 karo 7 pik

Radość w domu. W ciągu m-ca, wydarzy się coś pomyślnego, będzie wsparcie rodziny przy organizowaniu ślubu. Wielka radość i podróż oraz zaskakująca wiadomość od ukochanej.

pik As pik 10 pik K karo As karo 10 karo As trefl Walet Karo

wszystkie urzędowe sprawy zakończą się po myśli twojego znajomego. W pracy- osiągnie efekt, który był zamierzony. Cenny prezent.Informacja dostarczona pocztą, owa inf. zmusi do podjęcia konkretnej decyzji związanej z wyjazdem za granicę. Przypływ gotówki, należy rozważyć zainwestowanie owych pieniędzy.

a jak myślisz będzie z tą z blondynką?

ja widzę brunetkę cały czas, a blondyna będzie chciała zaszkodzić.

Edytowane przez Trina7
dopisek
Napisano

Dziękuję Ci bardzo :) moja interpretacja jest bardzo podobna ;) tylko nie wpadłam na to o tej blondynce (może dlatego,że ją znam i robi na mnie dobre wrażanie.Czyżby się maskowała ;) ) a jeżeli byś mogła to tak z czystej ciekawości skąd wiesz,że będzie chciała zaszkodzić?Kóre karty to pokazuja?

Gość Trina7
Napisano

do ślubu dojdzie z brunetką.

Proszę napisz mi, czy się moja interpretacja pokrywa z twoją.

Napisano

ja to zinterpretowałam tak:

Był w związku z kobietą,która go nie kochała.Postanowił to skończyć,poniewz w ich związku cały czas były kłótnie.Teraz jest z blondyna (i ja myślałam,że to ona będzie żona ;)) Obecną dziewczynę poznał przypadkiem,przez kolegę z pracy. ślub odbędzie się z powodu ciąży.Ten znajomy chce dostać się do władz mundurowych.Uda mu się to,ale nie za 1. razem.W wakacje wyjazd do znajomego,poprawa finansów. Dojdzie do niego wiadomość o wyjeździe za granicę.

Twoja interpretacja jest bardzo bardzo bliska prawdzie :)

Napisano

"Radość w domu. W ciągu m-ca, wydarzy się coś pomyślnego, będzie wsparcie rodziny przy organizowaniu ślubu. Wielka radość i podróż oraz zaskakująca wiadomość od ukochanej."

nie wiesz jakiej natury może być ta wiadomość?czy go zostawi może czy inna?

Gość Trina7
Napisano
Dziękuję Ci bardzo :) moja interpretacja jest bardzo podobna ;) tylko nie wpadłam na to o tej blondynce (może dlatego,że ją znam i robi na mnie dobre wrażanie.Czyżby się maskowała ;) ) a jeżeli byś mogła to tak z czystej ciekawości skąd wiesz,że będzie chciała zaszkodzić?Kóre karty to pokazuja?

Dama karo i 9 pik