Skocz do zawartości

wielki czarny pies warczący koło łózka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czesc chciałabym sie poradzic chciałam to napisac w dziale prosba o interpretacje smu ale to nie był sen o nie wtedy na 100% już nie spałam.wiec to nie mógł byc sen.. dwa razy w ciągu może 4 lat zdazyło mi sie coś co mnie tak przestraszyło że pamietam to jak dzis.gdy obudziłam sie nad ranem słyszałam dużego czarnego psa(kundla) warczącego koło mojego łóżka i biegajacego po pokoju z odgłosem jak biegajacy koń strasznie głośnobałam sie otworzyc oczy,niepamietamm czy je otworzyłam czy nie ale od razu zamknęłam ze strachu oczy.za drógim razem warczał i patrzył na mnie i wszedł na moje łóżko i na mnie patrzył i czułam że wszedł na kołdre i wtedy schowałam sie pod kołdrę zaknełam oczy i wmawiałam sobie tego nie ma tego nie ma i po chwili znikneło..czy to może cos znaczyc, czy mi sie to śniło? chyba nie bo wtedy juz nie poszłam dalej spac schowana pod kołdrą poczekałam pare minut uspokoiłam sie i wstałam??niekojarze żeby coś dziwnego działo sie przed czy po tym zdarzeniu..

Napisano

zalozmy ze byl to realistyczny sen.jaki masz stosunek do psow na co dzien?czy w owym czsie mialas jakis problem z bliska osoba, przyjacielem?moze ktos bliski probowal cie do czegos zmusic wbrew tobie?

Napisano

co do psów to nie mam zdania lubi psy lubie koty ak sobie myślałam i może żeczywiście był to realistyczny sen ale az dwa razy.. tak mysle ze w pracy mnie niezle mogli denerwowac swego czasu wszystkich stawiali po kątach i gnębili ale żeby aż tak to na mnie wpłynęło kurcze

Napisano

czy mozna sobie wmówić przed snem zeby sie coś nam przyśniło a potem żeczywiscie nam sie to śni?

kiedys z dłuższego braku kogoś przy moim boku myslałam wieczorem ach żeby tak mnie mezczyzna przytulił bo strasznie mi tego brakowało i żeczywiście śnił mi sie mężczyzna i gdy sie obudziłam nadal czułam że ,mnie obejmuje..teraz mi sie skojażyło gdy napisałaś sen realistyczny

Napisano

tak mozna sobie sen 'zaprogramowac'.swego czasu dosyc czesto to robilam i dzialalo bez zarzutu i rzeczywiscie sny byly intensywne i zawsze je pamietalam:)

• Lubię to! 1
Napisano

hehe psy to zazwyczaj strażnicy cielesności/fizyczności w podświadomości zbiorowej ludzkości. pies strzeże bramy piekieł, ale to pytanie do demonologów, być może w sieci znajdziesz tych ludzi. w każdym razie te psy w nas złoszczą się gdy wychodzimy poza cielesność/fizyczność. niegdyś też mi się śniły, kiedy ulatywałem do boskości. to taka struktura obronna. można przez nią przejść. powodzenia