mila_1 Napisano 12 Lutego 2010 Napisano 12 Lutego 2010 Po raz kolejny śni mi się teatr i scena. W pierwszym śnie widziałam znaną mi kobietę, która wiele w życiu osiągnęła. Wyczytywała kolejne osoby mające wejść na scenę w teatrze i wystąpić. Ja czekałam jedynie na swoją kolej. Dziś znów śniło mi się, tym razem, że występowałam, w innym teatrze- pięknie tańczyłam a inni się mną zachwycali. Byłam pięknie ubrana, widziałam siebie tańczącą wśród innych i całość rzeczywiście wyglądała pięknie. Śnił mi się mój stres przed występem i brak pewności siebie. Sama jednak byłam zaskoczona reakcją innych, gdyż w ogóle nie byłam przygotowana do występu, a to co zrobiłam było czystą improwizacją. W ogóle nie wierzyłam, że to mogło się komukolwiek podobać. Dodam, że nie jestem tancerką ani też aktorką i na co dzień nigdzie nie występuję, więc tym bardziej mnie zastanawia, co może mój sen oznaczać.
Sephira Napisano 12 Lutego 2010 Napisano 12 Lutego 2010 milo_1, sen może odnosić się do sytuacji, w której przygotowujesz się na bycie ocenianą przez innych ludzi, można to jakoś odnieść do Twojej obecnej sytuacji?
mila_1 Napisano 14 Lutego 2010 Autor Napisano 14 Lutego 2010 W pewnym sensie tak, obrona pracy magisterskiej chęć zmiany pracy, certyfikat, staranie sie o stypendium dużo tego.....
Rekomendowane odpowiedzi