Rudasylwia Napisano 13 Lutego 2010 Napisano 13 Lutego 2010 Urodzilam sie 23 sierpnia i do tej pory nie wiem kim tak naprawde jestem:) w jednym horoskopie jest napisane 23 sierpien panna w innym lew. Od pewnego czasu zaczelam czytac 2 horoskopy poniewaz uznalam ze ten i ten opisuje mnie... A moze to nie przypadek ze urodzilam sie w tym dniu xD Cytuj
arabika Napisano 13 Lutego 2010 Napisano 13 Lutego 2010 podaj dokładną datę z godziną i miejscem, sprawdzimy jak to wygląda... Cytuj
Rudasylwia Napisano 13 Lutego 2010 Autor Napisano 13 Lutego 2010 23 sierpien godzina 23.58 w krasniku. Cytuj
arabika Napisano 13 Lutego 2010 Napisano 13 Lutego 2010 Panna Słońce w Pannie. I Merkury w Pannie A Wenus w Raku Mars w Baranie Jowisz w Bliźniętach Saturn i Uran w Strzelcu Neptun i Księżyc w Koziorożcu, a Pluton w Skorpionie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi