Arivo Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 (edited) To ja na trzeciego:D Jakim byłam niemowlęciem w dniu narodzin? chude,normalne,grube łyse,z meszkiem z włosami,jeżeli to jakie oczy itp. Kiedy się urodziłam? 3:00-15:00-rano 15:00-3:00 - noc Ile dzieci się urodziło tego dnia? Odp.z przekazów ustnych,bo nie pamiętam;> i dodatkowe,ile dziewczynek i ilu chłopców???? Zapomniałam odpowiedź za 3 dni,albo jak sobie życzycie:) Edited February 14, 2010 by Arivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergajte Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 to juz wyzsza szkola jazdy,nie dla mnie:szok: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 Myślałam,że to jedno z łatwiejszych:wow_na: Agoria zasoliła,że aż się spociłam........ale ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agor-ia Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 hahahahah ja zasolilam ? pewnie bede trzy dni sie meczyc nad tym Twoim cwiczeniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezire3 Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 To ja na trzeciego:DJakim byłam niemowlęciem w dniu narodzin? chude,normalne,grube łyse,z meszkiem z włosami,jeżeli to jakie oczy itp. królowa buław-paz denarów-9 mieczy-chyba dość grubiutkim ,pulchnym,rozpłakanym napewno mocno Bardzo ładnym niemowlakiem napewno to sie rzuciło wszystkim w oczy i silnym.Myslę że nie miałas ani jednego włoska na głowie;-) Kiedy się urodziłam? 3:00-15:00-rano-2 mieczy 15:00-3:00 - noc-wieża-chyba własnie o tej porze sie urodziłas Ile dzieci się urodziło tego dnia?-mag-czyżby tylko jedno?moze jeszcze jakis chłopiec sie urodzil oprócz ciebie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olkacool Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Jakim byłam niemowlęciem w dniu narodzin? ciałko Słońce ładne proporcjonalna, może delikatne bo na karcie te dzieciaczki takie mają ciałka, z meszkiem na ciałku Słoneczko, to może zaokrąglone? włosy Mag Mój ma kapelusz na głowie, może ci czapeczkę szybko założyli, kiedyś ta karta pokazała mi krótkie włosy, ale stosunkowo gęste i raczej ciemne.. jak nie to łysa oczy Rycerz Monet, zmrużone, raczej jasne Kiedy się urodziłam? 2 Monet, mam na karcie i Księżyc i Słońce..ale raczej dzień Ile dzieci się urodziło tego dnia? 6 Kielichów - sześcioro dodatkowe,ile dziewczynek i ilu chłopców???? 4 chłopców, 2 dziewczynki (w tym może bliźnięta, Kochankowie wypadli) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 Robi się ciekawie:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Za dużo otwartych to może ja też dzisiaj zamknę,,jak ktoś chce się przyłączyć to proszę......a odpowiedź dzisiaj 22:00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezire3 Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 A mozna troszke wczesniej np o 19? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergajte Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 (edited) Jakim byłam niemowlęciem w dniu narodzin?5 denarow chyba dosc chude, moze wczesniakiem bylas wlosy pustelnik lysiutka, ewentualnie min meszek oczy as mieczy niebieskie Kiedy się urodziłam?4 bulawy w dzien,mysle ze nad ranem Ile dzieci się urodziło tego dnia?5 kielichowpiatka:lol: i dodatkowe,ile dziewczynek i ilu chłopców??? 3 dziewczynk ii, 2 chlopcow wypadlo krolowa bulaw, krolowa mieczy, cesarzowa, rycerz denarow, krol mieczy na plec:lol: Edited February 14, 2010 by mergajte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Brawo Lovely za odwagę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergajte Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 pewnie kula w plot, ale co tam:iconbananwo8: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dharma Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 jakkim byłas niemowlęciem - Sprawiedliwość - wyjątkowo zdrowym.. nie byłaś grubym niemowlaczkiem ale też nie za chudym tak z 2300 oczy i włosy - odw 4 denary - szare lub niebieskie bez włosów kiedy urodziłaś się - odw. 7 kielichów - mysle, że nad ranem ok 3 lub 4 rano ile dzieci urodziło się tego dnia - gwiazda rycerz buław- 8? więcej chłopców tak z 2 dziewczynki i reszta chłopcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agor-ia Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 (edited) Jeszcze ja ! Paz Kielichow, 9 Mieczy [o] - o matko, bylas chyba strasznie placzliwym dzieckiem raczej delikatnej budowy, odwrocona 9, moze nie bylas urodzona w terminie ? 2 Kielichy [o], Krolowa Denarow - mysle, ze lysolek ewentualnie ciemny meszek, bo ta moja Krolowa czarnowlosa jest - chociaz i tak pierwsza mysl, to gola glowka jak denar hehe [o] Mag, Gwiazda - noc 5 Bulaw - 5 dzieci- albo sami chlopcy, albo jeszcze jedna dziewczynka procz Ciebie Dajcie mi jakis skuteczny sposob na skleroze, zapomnialam spytac sie o oczka ... Mialam zapisywac sobie pytania na kartce ale... zapomnialam :lol: Edited February 14, 2010 by Agor-ia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agor-ia Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Arivus, JA CHCIEC ODPOWIEDZ WRRAAA <ryk dzikusa> ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 22:00 wrraaa,wrraaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergajte Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 ja juz bede spac o 22:beczy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 łzy Lovely zmiękczyły serce moje,wię odpowiadam: Dość pulchna,ale raczej norma ,ok 3kg Sada,oczy piwne,włosy długie do ramionek czarne kręcone.Położna zrobiła mi na czubku kukuryku i zawiązała czerwoną wstążkę,od uroku.Byłam jedyna tego dnia wśród 7 chłopa:D i wszyscy myśleli,że jestem cygańskim dzieckiem. 4:20 rano. Znowu dziewczyny super,punkciki powklejam komu,napiszę póżniej bo muszę przelecieć Post:D Dzięki za jak zawsze dobrą zabawę:oklasky:Brawa dla Was wszystkich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Najwięcej trafień Dharma,Olkacool.Dezire3 trochę słabiej ,ale dopisuję plusik z poprzedniego ćwiczenia:D-Punkciki I każda w coś trafiła: Lovely nad ranem-super Agoria no te czarne włoski Ci zaliczę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agor-ia Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 ja musze pogadac ze swoimi kartami, bo moja Gwiazda wyglada w sumie jak gwiazda poranna, ale zawsze pokazywala noc w dodatku Mag odwrocony a na nim slonce swieci jajca sobie ze mnie robia albo nie skumaly ze od 3ciej w nocy dzien mial byc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irek770801 Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 to juz wyzsza szkola jazdy,nie dla mnie:szok: bardzo szczera jestes !pozdrawiam cieplutko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 :hahaha::hahaha:No prawie w pół do piątej,to latem słowiki śpiewają........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 irek-Lewku ,to może tak szczerze przyłączysz się do nas?.........byłbyś rodzynkiem:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agor-ia Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 o Arivo, to Ty z lata Lovely, Irek to jakis wielbiciel Twoj ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Irek z 1 sierpnia ja z 6 sierpnia:D WRRAAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergajte Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 czyli tak jak mowilam wyzsza szkola jazdy:lol: gratulacje dla zwyciezczun:bukiet: a Ty irek cos sie mnie uczepil? :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezire3 Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 dziękuję ale nie należy mi się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olkacool Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Arivo,Ty te plusiki na prawo i lewo rozdajesz Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 To tak na ostatki,jeszcze Namanira ma u mnie plusik ,tylko żebym nie zapomniała. Dazire napisałaś Bardzo ładnym niemowlakiem napewno to sie rzuciło wszystkim w oczy i silnymCzego nie ujęłam,ale faktycznie z opowiadań wiem,jak ojcowie przychodzili obejrzeć swoje dzieci to najpierw zachwycali się ponoć mną...ah dopiero potem pytali się o swoje dziecko.Dodałam Ci jeszcze ten zaległy plusik za poprzednie ćwiczenie.No może trochę naciągnięte..........ale dziewczyny nie będą się gniewać.Miłego dnia dla wszystkich:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 To ja tak na szybko Kto chce spróbować: Co robiłam dzisiaj na ostatki? z czego(prócz mąki i jajek) Odp.dziś 20,30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olkacool Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Co Księżyc 5 Buław Okrągłe, użyłaś miksera, siły.. może zagniotłaś Składniki Głupiec 9 Mieczy 8 Monet Pax Kielichów Głupiec to może cukier, 9 Mieczy.. tłuszcz, paź Kielichów- mleko, woda.. a 8 Monet to może ogólnie jakieś pracochłonne Nie znam się, może jakieś racuszki, sękacz.. może tort znowu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezire3 Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 co 8 kielichów-coś małego dużo chyba tego mój pan trzyma kijek -moze to chrusciki z czego-król monwt-krolowa kielichów-kapłanka-jakis tajemniczy składnik moze alkohol,rum,spirytus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 Ola fajne karty,księżyc chyba bardziej pod porę ,niedawno skończyłam,5 b pasuje........na to coś.. Z kielicha nie tylko pije się mleko i wodę.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezire3 Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 :_mniam:rogaliki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 Dzięki ,może jeszcze ktoś spróbuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezire3 Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 albo strudel,paczki,drozdzowe i juz nie wiem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 Normalnie aż mnie ściska w dołku,żeby wam już napisać..ale może jeszcze trochę..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 Dam wam odpowiedź na priv.Jeżeli ktoś będzie chciał się dołączyć to bez problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergajte Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 mi wypadl pustelnik i nie w eim kompletnie co to moze byc:lol: http://www.uni-garden.com/upload/pustelnik1.jpg taki on bialuski mzoe jakies bezy? wydaje mi sie ze to dosc pracowita potrawa, dlugo sie ja przygotowuje stawiam na paczki bo nic innego nie wymysle;lol: przyszly mi na mysl tez..nalesniki ale watpie:mruga: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 (edited) Trafione białuski,a tak w ogóle to zrobiłam chruściki na piwie,obsypane cukrem pudrem ........:buja_w_oblokach:bajka...........to w tym przypadku obżarstwo nie jest grzechem,szkoda,że jesteście tak daleko........ To tak było na szybko,dziękuję za udział Dezire strzał w 10,Ola-wicemistrz i Lovely także miejsce medalowe.......... Edited February 16, 2010 by Arivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergajte Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 a ja wlasnie robie ptasie mleczko na galaretce polane czekolada:_mniam::_mniam: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 Nie kuś...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergajte Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 tylko galaretka nie chce szybko zastygnac:beczy: ale sie objem...ale jutro:mruga: smacznego! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts