AlicjaGd Napisano 14 Lutego 2010 Napisano 14 Lutego 2010 Witam Pytanie tak jak w temacie, czy istnieje jakaś "*mapa" dobrych hipnozo-terapeutów w Polsce, bardzo zależało by mi na okolicach Gdańska, czy Gdyni. Pozdrawiam AlicjaGd *Pisząc mapa mam na myśli adresy, oraz być może polecające osoby Cytuj
Fez Napisano 5 Sierpnia 2010 Napisano 5 Sierpnia 2010 Poznań Wrocław Warszawa tam mogę polecić. Do gdyni trochę daleko Cytuj
Madlen Butterfly Napisano 15 Października 2010 Napisano 15 Października 2010 Poszukuję specjalisty godnego polecenia od hipnozy regresyjnej w Warszawie. Byłabym wdzięczna za odpowiedź. Cytuj
hypnomarek Napisano 2 Grudnia 2010 Napisano 2 Grudnia 2010 Specjalisty od hipnozy regresyjnej? Kazdy szanujacy sie hipnoterapeuta powinien wiedziec jak zastosowac regresje, ale czy ja zastosowac w danym przypadku bedzie wiedzial jedynie hipnotyzer, a nie pacjent. Nie zrozum mnie zle...mozliwe, ze regresja jest wlasnie odpowiednia metoda dla Ciebie, ale tego nigdy nie powinien definiowac sam pacjent. Pozdr, Marek Cytuj
karmelek85 Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 zna ktos namiary na hipnoterapeute w poznaniu ? Cytuj
lopez1 Napisano 19 Lipca 2014 Napisano 19 Lipca 2014 W Poznaniu jest z 5 tylko trzeba poszukać, ale ani jeden nie jest darmowy. Cytuj
Varinn Napisano 29 Marca 2015 Napisano 29 Marca 2015 (edytowane) Jeżeli kogoś interesuje skorzystanie z usług hipnotyzera na Dolnym Śląsku, szczególnie jeśli chodzi o okolice miasta Legnica, to myślę, że akurat ja mógłbym pomóc takiej osobie. Przyjmuję właśnie w tym mieście (zajmuję się terapią hipnotyczną, w tym bardziej ezoteryczną, jak chociażby regresja hipnotyczna LBL, czy regresja reinkarnacyjna). Cenowo można się ze mną dogadać, a może nawet za darmo by się dało - wszystko zależy co kogo interesuje. Edytowane 14 Marca 2016 przez arkenas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi