Skocz do zawartości

"Mapa" hipnozo-terapeutów w Polsce?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Pytanie tak jak w temacie, czy istnieje jakaś "*mapa" dobrych hipnozo-terapeutów w Polsce, bardzo zależało by mi na okolicach Gdańska, czy Gdyni.

Pozdrawiam

AlicjaGd

*Pisząc mapa mam na myśli adresy, oraz być może polecające osoby :)

• 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Poszukuję specjalisty godnego polecenia od hipnozy regresyjnej w Warszawie. Byłabym wdzięczna za odpowiedź.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Specjalisty od hipnozy regresyjnej? Kazdy szanujacy sie hipnoterapeuta powinien wiedziec jak zastosowac regresje, ale czy ja zastosowac w danym przypadku bedzie wiedzial jedynie hipnotyzer, a nie pacjent. Nie zrozum mnie zle...mozliwe, ze regresja jest wlasnie odpowiednia metoda dla Ciebie, ale tego nigdy nie powinien definiowac sam pacjent.

Pozdr,

Marek

• 3 lata później...
  • 5 miesięcy temu...
Napisano

W Poznaniu jest z 5 tylko trzeba poszukać, ale ani jeden nie jest darmowy.

• 8 miesięcy temu...
Napisano (edytowane)

Jeżeli kogoś interesuje skorzystanie z usług hipnotyzera na Dolnym Śląsku, szczególnie jeśli chodzi o okolice miasta Legnica, to myślę, że akurat ja mógłbym pomóc takiej osobie. Przyjmuję właśnie w tym mieście (zajmuję się terapią hipnotyczną, w tym bardziej ezoteryczną, jak chociażby regresja hipnotyczna LBL, czy regresja reinkarnacyjna). Cenowo można się ze mną dogadać, a może nawet za darmo by się dało - wszystko zależy co kogo interesuje. :)

Edytowane przez arkenas