Skocz do zawartości

prosze o interpretacje snu z wodą

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich , dzisiaj miałem sen lecz nie potrafię go zinterpretować. Znajdowałem się w lesie, bądź jakiejś polanie i przede mną było coś w rodzaju małego jeziorka/basenu/stawu wykopanego w ziemi gdzie woda była mętna, miała kolor zielony. Następnie ktoś kazał mi oczyścić wodę być może to był żołnierz bo miał zielony uniform. Wiem, że w tej wodzie nie byłem sam , był jeszcze jakiś gość chyba , który mi pomagał. Kiedy udało nam się oczyścić ten akwenik woda była przeźroczysta , dosłownie krystaliczna, byłem chyba zadowolony, sen urwał się. Jakby ktos wiedział mniej wiecej o co chodzi byłbym wdzięczny za interpretację . Normalnie to nie mam za dużo snów, a jak mam to to się sprawdza ale po czasie.

Napisano

wierz dla mnie woda to życie . wiec być może coś /ktoś pojawi się w waszej rodzinie.

Napisano

bruda woda oznacza coś złego... może oznaczac również niepewnośc we własne siły albo to, że jesteś osobą nieśmiała. Czysta woda zas oznacza rownowagę i szczęscie. Więc moze oznacza to, że byłeś/jesteś/będziesz niepewny siebie albo tego co robisz ale po czasie Ci się poszczęci dzieki Twojej pracy albo pomocy kogoś bliskiego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...