justus83 Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 (0, 100, 0)"]Witam Miałam Bardzo dziwny sen. Mało go pamiętam ale to co udało mi się przypomnieć opiszę i bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Byłam w jakimś biurowcu na jednym z wyższych pięter - tak jakby tam była moja praca (w rzeczywistości pracuję na parterze w budynku bez wind który ma 4 piętra) Były tam dwie windy. Chciałam do jednej z nich wejść ale się nie udało bo wyprzedzili mnie jacyś ludzie, miałam wrażenie że ich znam choć w rzeczywistości nie znam tych twarzy. Obie windy były załadowane na full. Wtem jedna z nich, ta po mojej prawej stronie zaczęła spadać, słyszałam jak ludzie, którzy w niej byli krzyczeli. Zatrzymała się w połowie budynku. Wszyscy odetchnęli z ulgą. Lecz wtem nagle znowu zaczęła spadać na sam dół. Roztrzaskała się a ja ujrzałam ogromny ogień i usłyszałam wybuch. Szybko pobiegłam na schody i zbiegałam po nich, trwało to bardzo długo jakby tych stopni było nieskończenie wiele. Nagle się przebudziłam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts