volkanka1 Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 czesc, sniło mi sie dzisiaj w nocy, ze wyprowadzam sie z jednego kraju do drugiego (tego ojczystego), było mi przykro, ze wyjezdzam ale i byłam dumna, ze wszystko sie udało ... i nie zostawiam po sobie nic złego nie wiem czym była spowodowana przeprowadzka we snie, prosze o interpretacje, pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZiU_ZaBiJAKA Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 HEH do ojczystego czy z ojczystego.Ale,to i tak znaczy nowy poczatek Link to comment Share on other sites More sharing options...
volkanka1 Posted February 18, 2010 Author Share Posted February 18, 2010 hejka ) do ojczystego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
volkanka1 Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 hejka a stare rozlatujące sie drzwi co oznaczają? i pomoc nieznajomego sąsiada w wymianie ich tylko, ze to nie był mój dom (chociaz były w nim moje ubrania), pomozcie, dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 volkanka1, odnośnie pierwszego snu to widocznie zanosi się na jakieś zmiany, coś na kształt powrotu do korzeni. Ten drugi sen musisz chyba nieco bardziej szczegółowo opisać Ale coś mi mówi że możesz mieć jakieś problemy z domknięciem pewnych spraw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
volkanka1 Posted March 19, 2010 Author Share Posted March 19, 2010 Dziekuje i pozdrawiam cieplutko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts