watsapify Napisano 18 Lutego 2010 Napisano 18 Lutego 2010 Witam Mialam dzisiaj po raz kolejny sen, ktory mnie przeraza. W snie tym spie, budze sie i czuje ze ktos znajduje sie w moim pokoju. Czasami widze kogos a czasami nie. chce krzyczec i nie moge, ruszyc tez sie nie moge. kiedy juz mi sie uda wstac z lozka to czuje jakby mnie cos trzymalo. o co chodzi? ;/ z gory dzieki
Gość SooYoung Napisano 18 Lutego 2010 Napisano 18 Lutego 2010 niewiele mogę powiedzieć, bo nie wiem czy kładziesz się późno spać, a przed snem cos cię rozprasza ale z objawów jakie opisujesz stawiam na reakcje układu nerwowego, na duże napięcie i tu masz takie odczucia we śnie przez kilka dni idź spać o tej samej godzinie, wycisz się przed snem i popatrz co się zmieni Pozdro
KaZiU_ZaBiJAKA Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 heh heh heh he...hehehe to tylko paraliz senny dziewczyno,byc moze ze samoistnie wychodzisz z ciala lub lunatyctwo
Sephira Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 watsapify, ambitne z Twojej strony, tylko na tyle Cię stać?
Katamaradze Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 Nie rozumiem tej konwersacji. Może watsapify nie wie co to jest oobe i faktycznie się przeraziła?
watsapify Napisano 20 Lutego 2010 Autor Napisano 20 Lutego 2010 Katamaradze dzieki Jak widac niektorzy robia sobie jaja ;] A mi zal takich ludzi. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi