Maura Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 (edited) Mieszkam z moim Bliźniakiem od 4 miesięcy, chcieliśmy razem spędzic życie, lecz coraz częściej nachodzą mnie wątpliwości, czy to będzie możliwe ? Może problem leży gdzie indziej. Jestem bardzo zaangażowana w ten związek i wiele poświęciłam, aby być z tym mężczyzną, dlatego chciałabym, aby ktoś zrobił dla nas horoskop partnerski. Czy ktoś może mi pomóc? Ja Wodnik-09.02.1969 on Bliźniak- 13.06.1963 Edited February 19, 2010 by Maura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortifera Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Ja tez jestem wodnikiem, moj partner to blizniak. Jestesmy ze soba 2 lata i wlasnie nam sie wszystko wali. Generalnie mowi sie, ze to udany zwiazek. Ona jednoczesnie bardzo uczuciowa, romantyczna, ale i energiczna i stanowcza. On tez jest bardzo czuly, ale na troche innym poziomie. Nie jest to tak gornolotne uczucie - raczej prosta milosc od serca. Blizniak to przewaznie domator, ale ludzie darza go zaufaniem i czuja do niego sympatie. Bywa introwertyczny, gdy ktos go zrani. Glowne problemy moga wynikac z roznych systemow wartosci, sposobu spedzania wolnego czasu, ale zwiazek moze byc naprawde piekny. Ostatecznie zdecyduja wasze charaktery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts