martial88 Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Witam, Dziś nad ranem śniło mi się, że trochę uszkodziłem auto rodziców i po cichu chciałem je pomalować. Mechanik pomalował mi je na czarny kolor po czym ubrudziłem sobie od niego czarną farbą palce. Następnie zatrzymała mnie policja z podejrzeniem kradzieży auta bo samochód od nowa malowany (podejrzane dla nich). Wracam do domu i nie wiem czemu ale obiecuje bratu, że kupię głośniki komputerowe takie lepsze za 300zł. Później znów wraca motyw z samochodem a mianowicie noszę go w rękach po schodach do domu. Po tym następuje drugi sen: siedzę w gronie rodziny i moja mama zakrztusza się lodem i umiera. Widze jej zdjęcie (twarz) na którym tak jakby umarła uśmiechnięta. Znajduje sie w domu dziadków ktorzy juz nie zyją i oni tez tam są, ale wcale mnie nie pocieszają tylko babcia gada coś od rzeczy a ja płaczę po stracie mamy. Nie wiem czemu ale caly czas szukam białego papierosa (z białym filtrem) po domu, bo dookoła same z żółtym. Pamiętam jeszcze, że babcia coś zaczeła mi marudzic zebym bramkę jakąś zamknal na podwórku. Pozniej pojawia sie moja dziewczyna ktora mowi ze teraz u niej bede mieszkal po stracie mamy. Po tym jest tez krotki sen gdzie moja kolezanka spada ze schodow, krwawi a ja szukam nazwy ulicy zeby wezwac karetkę. Dodam, że pare dni temu przezywalem trudne chwile w zwiazku mama pomagala mi je rozwiazac. BARDZO PROSZĘ KOGOS O INTERPRETACJĘ BO STRASZNIE NIE DAJE MI SPOKOJU TEN STRASZNY SEN;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZiU_ZaBiJAKA Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 ojej heh to bardxzo wyrazisty sen praktycznie jest jeden sens ale znaczen ma setki ale wszystko ulozy sie w scenerie ten sen to metafora jakiejs histori ps:masz zaje.... sny ze tak powiem ; pozdro kazik Link to comment Share on other sites More sharing options...
martial88 Posted February 19, 2010 Author Share Posted February 19, 2010 Jaki to jeden sens? Co znaczy, że ułoży sie w scenerie? Dodam jeszcze, że w pokoju w którym była babcia stał telewizor. Z płaczem chciałem przytulić się do babci ale ona tak jakby zniknęła i tak jakbym przytulił telewizor włączony. Nastepnie połozylem sie na materacu (w tym samym pokoju) na ktorym w nogach lezal mój kolega i babcia mówi do mnie: Widzisz i kolega dobrze lezy bo w takiej pozycji sa lepsze wlasciwosci zdrowotne. Kurde sprawdzałem w senniku ze to bardzo nie dobrze jak sie sni czarny samochod. Co prawda nasz wlasnie jest czarny, i ogolnie taki jak w snie. Aha, po tym jak chcialem kupic te glosniki nagle poszedlem do kina. Ogólnie sen z samochodem caly czas rozgrywal sie w nocy. Dodam jeszcze ze policjanci byli do mnie dobrze nastawieni bo mowilem prawde, a jeden z nich byl taki dosc az nadto wyluzowany i prowadzil sie z jakimis panienkami. NAPRAWDĘ PROSZĘ O JAKĄŚ KONKRETNĄ ODPOWIEDŹ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts