w_glab_lasu Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Wlaśnie zakończyłam związek z facetem, który okazał się seksoholikiem. Przypadkowo dowiedziałam się, że notorycznie wyszukuje na sex czatach ludzi do seksu, par, a także mężczyzn (bo okazał się także bi seksualista) To, jaki przeżyłam szok - o tym chyba nie musze pisać, tym bardziej, że on oświadzył mi sie, planowaliśmy wspólne życie. Wydawało mi się, że jakoś się z tego otrząsnełam. Ale dziś miałam sen. Snił mi się kot (podswiadomie czułam, ze to jego kot) Kot byl biały, miał ładną sierść (tak jak jego kot) Pogłaskałam kota, był miły, ale nagle zobaczyłam, że kot jest chory, ma wygryziony kawał sierści do samej skóry, a na skórze żerują ohydne robale. Od razu pozbyłam się kota z domu, posprzątałam, usunęłam pościel, na której leżał. I teraz zastanawiam się, jak ten sen interpretowac z psychologicznego punktu widzenia. Bo na moje to kotem jest on - chory seksoholik, który najpierw wydawał mi się dobry i czysty, a nagle okazał się chory i zarobaczony. Pozbyłam się go we śnie tak samo, jak w życiu - wyrzucilam go z niego. Czy ta interpretacja snu jest prawidłowa?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 faza oczyszczania umyslu podswiadomosci i duszy.... http://hipnoza.rozwoj.eu/sny-nieswiadome-interpretowanie-snow/337-sny-odreagowujace-i-refleksyjne.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts