ewelin33 Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 Spacerowałam koło zalewu w Kowarach . Moja rodzinna miejscowośc . Tyle , że tam były wokół jeziora . Nie wiem kiedy zerwała się burza , a może była tylko nie zwróciłam na nią uwagi . W pewnym momencie się wystraszyłam pioruna koło mnie . Zaczeły z większą siłą i częstotliwością uderzac w tafle jezior .Chciałam jak najszybciej dotrzec do domu , który leży nie daleko.[email protected]
Pysiaczek Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 Myślę, że burza we śnie może zapowiadać jakieś nagłe i niespodziewane zdarzenie w Twoim życiu. Ewentualnie jeśli aktualnie przeżywasz "burzliwy" okres w życiu to ten sen może być tylko odzwierciedleniem Twoich problemów czy też innych sytuacji z którymi zmagasz się na co dzień.
ewelin33 Napisano 21 Lutego 2010 Autor Napisano 21 Lutego 2010 Witaj ! czuje się jakbym sama do siebie pisała , ponieważ tak nazywa mnie mąż . Dziękuję za odpowiedź .
Pysiaczek Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Jeśli można zapytać; jak nazywa Cię maż, bo nie bardzo rozumiem o co chodzi...
Pysiaczek Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 A ja oczywiście za bardzo skupiłam się na śnie i nie skojarzyłam
Rekomendowane odpowiedzi