ewelin33 Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Spacerowałam koło zalewu w Kowarach . Moja rodzinna miejscowośc . Tyle , że tam były wokół jeziora . Nie wiem kiedy zerwała się burza , a może była tylko nie zwróciłam na nią uwagi . W pewnym momencie się wystraszyłam pioruna koło mnie . Zaczeły z większą siłą i częstotliwością uderzac w tafle jezior .Chciałam jak najszybciej dotrzec do domu , który leży nie daleko.[email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Myślę, że burza we śnie może zapowiadać jakieś nagłe i niespodziewane zdarzenie w Twoim życiu. Ewentualnie jeśli aktualnie przeżywasz "burzliwy" okres w życiu to ten sen może być tylko odzwierciedleniem Twoich problemów czy też innych sytuacji z którymi zmagasz się na co dzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelin33 Posted February 21, 2010 Author Share Posted February 21, 2010 Witaj ! czuje się jakbym sama do siebie pisała , ponieważ tak nazywa mnie mąż . Dziękuję za odpowiedź . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Jeśli można zapytać; jak nazywa Cię maż, bo nie bardzo rozumiem o co chodzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Pewnie chodzi o 'Pysiaczka" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 A ja oczywiście za bardzo skupiłam się na śnie i nie skojarzyłam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelin33 Posted February 23, 2010 Author Share Posted February 23, 2010 Nazywa Pysiaczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts