dzidziunia Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Mam ogromną prośbę,otóż sniło mi sie że miałam przeprowadzany zabieg inseminacji a następnej nocy włamanie do mojej pracy i byłam tego świadkiem!!! Co to może oznaczać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 dzidziunia, miło byłoby gdybyś rozwinęła opisy tych snów i dodała coś na temat swojej obecnej sytuacji życiowej. Marzysz o dziecku? Cierpisz na niepłodność? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzidziunia Posted February 21, 2010 Author Share Posted February 21, 2010 Tak staramy się z mężem o dziecko już 2 lata,z mężem jest wszystko ok ze mną zreszta tez ,ale lekarz zasugerował nam inseminacje!!!Nie wiemy co robić,boję się,chcemy mieć dzidziunie,nie wiemy co robić!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Tak więc sen o inseminacji jest tylko wynikiem tego, że Twoje myśli sa ostatnio zaprzątnięte dość mocno tą tematyką. Jeśli chcesz, rozwiń trochę sen o włamaniu do pracy, na razie nie wiem czego on konkretnie dotyczy, czy może mieć związek z tą sprawą. Serdecznie Cię pozdrawiam i życzę powodzenia!!!! Wierze że wam się uda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts