slonko91 Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Śniło mi się,że wycięto mi dwa pieprzyki w okolicach prawego biodra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Troszkę za mało informacji. Napisz jakie to były pieprzyki; czy dodawały Ci uroku czy też szpeciły ? Czym Ci je wycięto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slonko91 Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 szpeciły, nie wiem czym je wycięto, ale wiem,że zrobiono to źle i wszyscy dokoła mówili,że mogę zachorować z tego powodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Przepraszam że się wcinam, ale slonko91, dlaczego w ogóle i kto podjął decyzję o tym, ze coś Tobie ma zostać wycięte, jaki Ty miałaś do tego stosunek we śnie - chciałaś tego zabiegu? A może w całości wyszło to z Twojej inicjatywy? Generalnie widać tutaj że próba poprawienia czegoś bardzo drobnego skutkuje pogorszeniem sytuacji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Moim zdaniem ten sen odzwierciedla Twoje słabości, niską samoocenę i niedoskonałości, które chcesz usunąć ze swojej świadomości i z życia. Wydaje mi się, że chcesz osiągnąć równowagę wewnętrzną i pozbyć się braku wiary w swoje możliwości, lęku przed czymś nowym lub też nieśmiałości, która czasem daje Ci znać o sobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slonko91 Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 do Sephira: Tak, sama chciałam tego zabiegu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts