MegaTherionia Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 (edited) Śniło mi się, że idę ulicą do kościoła i widzę pewnego chłopaka, który mi się podoba. Znalazłam się w kościele wraz z przyjaciółmi, było to spotkanie do bierzmowania. Chłopak usiadł wraz ze swoim kolegą kilka łąwek przed nami. Zaczęłam chyba rozmawiać cicho z przyjaciółką i wtedy zostałam wyproszona z kościoła wraz z przyjaciółmi za hałasowanie. Czy ktoś mógłby mi to zinterpretować. Patrzyłam do kilku senników, lecz nie wiem co mógłby oznaczać Edited February 20, 2010 by MegaTherionia literówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andziuleqqq Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Symbol ofiary, przy czym może chodzić o spełnienie naszego szczęścia albo o jego poświęcenie (ofiarowanie). Kościół może symbolizować dojrzewanie psychiczne, rozwój umysłowy. widzieć: zostaniesz powstrzymany od niesprawiedliwego uczynku wchodzić, wstępować do kościoła: jesteś pełen czci dla Boga modlić się w nim: twoje życzenia, prośby zostaną wysłuchane Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaTherionia Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 Dziękuję bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts