misiek00707 Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 witam prosze o interpretacje snu bo strasznie mnie to męczy. sen był taki. Widziałem 4 kobiety w ciazy które leżały na luzkach w startujacym samolocie. Sufit był podparty drewniana belką tylko ze tak jakby była krutka i ktos połorzył na niej u góry duzy kamien. kobiety rozmawiaja ze soba. gdy samolot startuje belka sie przewraca i sufit sie zawala znikaja pod nia 3 kobiety, jedna ta która jest najblizej mnie wyglada na nie tknieta lecz po chwili jej ciało rozoada sie jak przeiete na dwie częsci i z dolnej częsci wychodzi dziecko i sie obudziłem. pierwszy raz sniło mi sie cos takiego prosze o pomoc :icon_neutral: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andziuleqqq Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Ciąża we śnie symbolizuje nowe plany i nadzieje, które dojrzewają w nas i zostaną w końcu urzeczywistnione.widzieć kobietę w ciąży : szczęście materialne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 misiek00707, być może jesteś świadkiem, bądź przeżywasz sytuację, w której jakieś plany kończą się fiaskiem z jednej prostej przyczyny - kiepskiej organizacji. Już na początku widać, że samolot jest niestabilny, więc teoretycznie nie powinno dojść do startu. Może czasem warto poczekać i ustabilizować okoliczności towarzyszące wdrażaniu w życie nowych perspektyw. Piszesz, że z przeciętej kobiety wychodzi dziecko, ale w jakim ono jest stanie, czy nic mu nie jest? Jeśli wygląda zdrowo, normalnie, to prawdopodobnie satysfakcja z tego całego przedsięwzięcia będzie, ale tylko szczątkowa - z czterech ciąży uratowało się tylko jedno dziecko i to nie takim sposobem, jakim powinno przyjść na świat. Andziuleqqq, nie przepisuj definicji żywcem przekopiowanych z sennika - nie są nic warte. Wysili się trochę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andziuleqqq Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 żal.pl................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts