Skocz do zawartości

Koń

jasno_ciemna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie,zwracam się z ogromną prośbą o wyjaśnienie mojego snu:)

A oto i jego opis:

Sen rozpoczął się od wejścia do stajni, gdzie ujrzałam ładnego konia przy korycie oraz dwóch mężczyzn. Jeden z nich uprzedził mnie o ewentualnym kopnięciu przez konia, gdyż dało się zauważyć wierzganie kopytami. Nie zważając na ich rady podeszłam do konia, który usiłował jednak mnie kopnąć. Na szczęście udało mi się odchylić i uniknęłam "ciosu".

Nie wiem czy ma to jakiś sens, ale jeśli ktoś wiedziałby,jak to wytłumaczyć to byłabym wdzięczna za jakiekolwiek wyjaśnienia :)

Pozdrawiam!

Napisano

wierz słyszałam ze zwierzęta w snach to opiekunowie którzy podpowiadają nam ...... nie wiem ile jest w tym prawdy? Kopniecie ja uważam ze może ktoś z twojego otoczenia da ci kopniaka życiowego.

Napisano
wierz słyszałam ze zwierzęta w snach to opiekunowie którzy podpowiadają nam ...... nie wiem ile jest w tym prawdy? Kopniecie ja uważam ze może ktoś z twojego otoczenia da ci kopniaka życiowego.

Zwierzęta nie tylko i wyłącznie w naszych snach są opiekunami, ale rónież w rzeczywistości. W naszym życiu codziennym. A co do Ciebie JasnoCiemna, to może tym kopnięciem przez konia tak jak Aśku wspomniała o kopniaku życiowym. Jednak ja osobiście odebrałbym to jako, że ktoś będzie chciałTobie uprzykrzyć. Ale ktoś Ciebie ochroni, dzięki czemu nie doznasz żadnych urazów na swej psychice ani fizycznie.

Napisano

jasno_ciemna, a może interesujesz się ostatnio jakimś mężczyzną, przed którymś ktoś Cię ostrzegał?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...