Ancia9 Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Witam, śniło mi się, że byłam u rodziców, potem nagle przyjechał mój ukochany z którym się rozstałąm (w rzeczywistości też) przyszedł uśmiechnięty, przytulił.... Potem poszliśmy razem d sąsiadów rodziców na jakieś przyjęcie, było dużo rodziny, pamiętam że jedliśmy ciasto, wielką wuzetkę, piękną wuzetkę, ja jadłam jeszcze pierogi z owocami, wiśniami.... POtemja szykowałąm się do kościoła, a jemu ktoś robił zdjęcia, i potem szukał innych kapci, bo te które trzymał, były brudne, gdy znalazłam je, obudziłam się... Proszę o interpretację, co to może znaczyć, Z góry dziękuję, Aneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgana12 Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 śniło mi się że goni mnie stado wilków ,wilki szczekały były złe uciekałam weszłam na plot jeden z nich sie zatrzymał i zaczol mnie obwąchiwać ,obudziłam sie .co to znaczy z góry dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts