nnina Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Od razu przepraszam jeśli temat założyłam w nieodpowiednim miejscu, ale nie wiedziałam do czego to podpiąć. Ostatnio dręczą mnie podobne sny. W jednym śnie jechałam gdzieś samochodem przez jakiś most na którym doszło do wypadku. Wyszliśmy z samochody zobaczyć co się stało i w rzece był samochód i trzy martwe osoby pływały. Trochę gapiów i parę osób które próbowały zajść na dół do tych ludzi. W drugim śnie ja rozmawiałam z moją siostrą, miałam do niej pretensje o różne rzeczy i w pewnym momencie moja siostra miała już dosyć i poszła się utopić. Wyglądało to w ten sposób że ona stała jakby w akwarium i wody przypływało aż ją całkiem zakryło. Potem ja poszłam zrobić to samo jednak pojawiłam się druga ja i zabrałam się stamtąd. Bardzo proszę o interpretację kogoś kto wie co mogą oznaczać te sny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gay Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Ten sen jakby oznaczał nowy etap w Twym życiu.. Etap którego się boisz.. Chciałabyś zacząć coś na nowo, jakiś nowy rozdział w swym życiu otworzyć lecz właśnie się boisz nieznanego.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnina Posted February 21, 2010 Author Share Posted February 21, 2010 Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź. Rozumiem że ze snu nie wynika czy wszystko będzie dobrze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gay Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Ogólnie widzieć trupy, nieboszczyki zwiastuje wesele albo narodziny dziecka w najbliższym otoczeniu.. A co do Twojej śmierci w tym jakby akwiarium, to po prostu nowy etap w Twym życiu którego się boisz.. Potrzebujesz przez to oczyszczenia, ale Ty boisz się nieznanego. Więc może nie bój się, tylko idź na krok do przodu.. Zamknij swój stary etap w swym życiu i rozpocznij nowy.. Wszystkie zmartwienia, a masz ich wiele.. Potrzebujesz oczyszczenia duszy.. Tylko właśnie, tu się znowu pojawi te słowo, które napisze: "Boisz się".. Czy się mylę może? Ale pewnie nie (: Prawda ninko.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnina Posted February 21, 2010 Author Share Posted February 21, 2010 Oj prawda Jest parę spraw które przydałoby się zmienić ale niestety boję się czy dam sobie rade w nowej sytuacji Ale nic trzeba będzie stawić czoła nowym wyzwaniom Jakoś to będzie. Dziękuję bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gay Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Nie ma za co ninko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts