agatke Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Sen był trochę pokręcony i ti próbuję do zrozumieć, więc jeśli ktoś by mi pomógł to dziękuję bardzo. śniło mi się, że prałam tabletki ekstazy i zaczeły mi się kruszyć wypadać, żeby.. potem leżałam z moim byłym na ulicy przytulona... a potem poszłam do baru i weszłam na stolik i zaczełam bić kogoś.. potem zobaczyłam umalowanego mężczyznę.. z góry dziękuję, pozdrawiam, Agatke :krzywy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 to raczej w realu nie bierz żadnych tabletek nie uciekaj w odmienne stany, twoja podświadomość to odrzuca sen mówi o potrzebie ciepła, akceptacji, gdzie nie będziesz to chcesz się czuć bezpiecznie, wszelkie bójki, walki w snach mówią o stłumionych problemach z którymi trzeba się zmierzyć, a umalowany mężczyzna, zależy jakie emocje w tobie wywołał, czyżbyś zobaczyła czyjąś fałszywą twarz, a może wkrótce się przekonasz że ktoś z twojego otoczenia nie jest tym za kogo go uważałaś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts