Skocz do zawartości

prosze o pomoc w interpretacji :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Dorwałam karty i zadałam pytanie:Czy spotkam się z panem X z ktorym poznałam sie dawno temu ;)

Użyłam rozkładu piramida i ot co mi wyszło:

9 trefl>>>walet kier

Dama karo>>>7 kier

7 trefl>>>As pik

10pik

Drugim pytaniem było czy stworzymy związek?

walet pik>>>as trefl

8pik>>>9 trefl(o)

10 trefl>>>As karo

7pik

Co o tym sądzicie? jakieś takie zagmatwanie tu wyszło...

Gość Trina7
Napisano
Witam! Dorwałam karty i zadałam pytanie:Czy spotkam się z panem X z ktorym poznałam sie dawno temu ;)

Użyłam rozkładu piramida i ot co mi wyszło:

9 trefl>>>walet kier

Dama karo>>>7 kier

7 trefl>>>As pik

10pik.

wydaje się mi, że denerwujesz się tym, czy do spotkania dojdzie, spodziewaj się lekkiej choroby jakiegoś młodego mężczyzny. Jednakże przypuszczam, że dojdzie do tego spotkania. Jeśli wiążesz z tym spotkaniem, kolegom swoje palny- to musisz najpierw rozwiązać swoje sprawy z przeszłości. Obrót tych spraw będzie niezbyt sympatyczny, pokłócicie się, ale dzięki temu dostrzeżesz wiele rzeczy związanych z przeszłością i dzięki temu "dojrzejesz"- wyciągniesz odpowiednie wnioski. Zaplanuj sobie to co chcesz osiągnąć, opracuj taktykę, ponieważ dzięki temu nikt nie ucierpi.

Drugim pytaniem było czy stworzymy związek?

walet pik>>>as trefl

8pik>>>9 trefl(o)

10 trefl>>>As karo

7pik.

aby osiągnąć to co chcesz musisz ciężko pracować, a marzenie stanie się rzeczywistością. Dzięki temu będziesz szczęśliwa. Jeśli oczekujesz sukcesu materialnego, to również uda Ci się to osiągnąć, ale tylko i wyłącznie dzięki swojej pracy, w którą włożysz bardzo wiele wysiłku, po którym będzie Ci się należał wypoczynek, jednakże nie powinnaś zbytnio sobie folgować. I w tym rozłożeniu jest mowa, o tym, że powinnaś odciąć się od przeszłości, dzięki czemu nowa droga, którą pójdziesz spowoduje wielką zmianę.

Napisano

Moim zdaniem spotkać byś się chciała,ale najpierw musisz pozamykać sprawy z przeszłości.Wydaje mi się, że jedyne co może się zdarzyć tym chłopakiem to krótki flirt,nic więcej.Związku raczej nie stworzycie.Może okazać się,że macie odmienne poglądy i nie będziecie mogli się dogadać.Oczywiście to jest tylko moje zdanie.Poza tym ja przeważnie w kartach widzę to co pesymistyczne i jak wróżę to właśnie te złe prognozy jako pierwsze się sprawdzają.:icon_cry:

• 2 tygodnie później...