othala Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 miałam bardzo dziwny sen, nie wiem co może on oznaczać, bo był bardzo realistyczny we śnie byłam w jakimś domu, ale nie pamietam absolutnie nic co było w środku, za to kiedy z niego wychodziłam przed domem leżała wielka kupa obornika, i była tak realistyczna, że prawie czyłam jak cuchnie. Strasznie mi się to nie podobało i mówiłam, że to musi z tąd zniknąć. co może oznaczać 'kupa gnoju'??? bardzo proszę o interpratację i z góry dziękuję. pozdrawiam oth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 podobno jak się śni g... to oznacza pieniądze ale ta twoja decyzja żeby to usunąć z przed domu może też oznaczać ze ktoś nieźle "narobi ci w życiu" jakieś śmierdzące sprawy, sytuacje, bądź uważna i staraj się je omijać Link to comment Share on other sites More sharing options...
othala Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 bardzo dziękuję za odpowiedź, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts