Skocz do zawartości

liczby 53 i 85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mam pytanie z dzisiejszego snu pamietam tylko dwie liczby 53 i 85:) czy one maja jakies znaczenie bo ktos mi kiedys powiedzial, ze ze tak

Napisano

dziś jest 53 dzień roku

może ktoś bardziej doświadczony i zajmujący się numerologią odpowie Ci na pytanie

Napisano

Dzikusko pytanie do Ciebie czy te liczby są dla Ciebie liczbami wielkimi czy małymi?

Jeżeli małymi to znaczy iż po prostu w Tobie tkwi niepewność..

A jeżeli wielkimi to oznacza, że będziesz miała POWODZENIE!

(:

Pytanie tylko do Ciebie, zastanów się.. Jakie to dla Ciebie liczby.. "WIELKIE"? czy "małe"?

Napisano

Dzikusko jeszcze mi coś na myśl wpadło, jeżeli Scarlett mówi iż dzisiaj mamy 53 dzień w roku 2010, to w takim razie 85 dnia roku coś się wydarzy.. Ta liczba 53 może być dla Ciebie małą.. Prawda? Czyli dzisiaj jesteś niepewna, zaś dnia 85 roku otrzymasz powodzenie i będziesz śmiało patrzeć na życie (jeżeli ta 85 jest dla Ciebie liczbą WIELKĄ)..

To moja interpretacja.. (:

Napisano

Nie ma za co Dzikusko (: jestem chętny do pomocy, przecież wiesz o tym.. tym bardziej dla takiej dziewczyny jak Ty [; Która mieszka w Grecji oddalona od naszego kraju jakim jest Polska.. (: a życie na obczyźnie nie jest łatwe.

Napisano

A Dzikusko możesz też spytać się Sephiry co ona na temat tych liczb, które w twym śnie się pojawiły co uważa na ten temat.. Ona jest "wszechwiedząca" na temat snów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...