dzikuska Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 mam pytanie do tych co znaja sie na numerologii snily mi sie liczby 53 i 85 ktos moze mi pomoc w odszyfrowaniu ich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartimaei Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Pozwól, że zacytuję z książki pana Rekusa. 53/8 "wskazuje na konfrontację z wydarzeniami zagadkowymi, niespodziewanymi, walkę, utratę pieniędzy, groźbę zranienia, konieczność respektowania praw życiowych, agresywność, emocjonalność, pracę. Powinniśmy starać się zrozumieć własne emocje. Jeśli nie uda nam się zapanować nad nimi, staniemy się nerwowi i ekstrawaganccy, pełni nienawiści i zazdrości." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzikuska Posted February 27, 2010 Author Share Posted February 27, 2010 dziekuje bardzo za odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asiamaks Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 w numerologi kraza liczby do 78 , ale skoro ci sie snily te dwie to polecam temat http://www.ezoforum.pl/rzeczy-niewyjasnione/1917-przesladujace-liczby-godziny-i-minuty.html tam mozesz znalesc odpowiedz na swoje pytanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts